Inrutad

I dag är det verkligen måndag i de flesta bemärkelser. Det behöver väl ingen närmare förklaring. Jag upplever mer och mer att helgerna går så fruktansvärt snabbt; två dagar är ingenting. Det märks inte minst på att jag vaknar åtta-halv nio trots att någon väckarklocka verkligen inte är ställd. Kan liksom inte varva ner mig, hjärnan, på bara några timmar, tyvärr. När man upplever helgerna så korta blir det till viss del rätt drygt att leva i en så inrutad vardag. Inser mer och mer att det inte passar mig även om det såklart finns fördelar även med det. Så på sikt… Äsch, jag vet inte. Myggbettet på mitt högra smalben kliar mig lite galen.


Orkar inte

Man skulle kunna tro att det är min brutala trötthet de senaste dagarna som orsakat avsaknaden av blogginlägg. Men nej då, jag har bara ingen lust att dela med mig till (en del av) er. Jag förstår verkligen inte hur vissa orka klicka in sig här - flera gånger om dagen - men aldrig någonsin lämnar en kommentar. Så himla konstigt. Det är ni som dämpar min blogglust.


Det är i alla fall underbart med fredag! Som jag precis skrev i ett mail till cissi så kommer helgen att bjuda på mys, fest och förhoppningsvis MASSOR AV SÖMN. Har ett stort behov där, åtminstone av två av dem. Kickar igång helgen ikväll med after work - och goda drinkar ­- med min vän N.   


33

Spelade precis en pokerturnering (japp, har tagit upp den lilla hobbyn igen, väntar spänt på när jag ska tröttna den här gången). Slutade på plats 33, helt okej, men jag måste spela mer aggresivt om det ska gå riktigt bra. Så jag får väl helt enkelt börja göra det!

Jag har den senaste veckan halvvänt på dygnet. Somnat mellan  1 och 5 typ (vid 5 när jag varit ute, men oftast har det blivit vid 2-tiden) varje natt och vaknat 11-12 på förmiddagen. Skönt. Men imorgon börjar de tidiga uppstigningarna igen. Och så måste jag ju jobba. DET SUGER.

Way out west, baby

Way out west i helgen var väldigt kul och lyckad! Så alla mina vänner som kallar sig (någorlunda) musikintresserade och inte går, det är dags att börja med det nästa år!

Fredagen bjöd på flest bra spelningar och tveklöst bäst väder (dock blev det väldigt kyligt fram mot kvällen). Band of horses (skitbra), Wilco (ganska bra, men lite trist), Glasvegas (också skitbra, trots de ibland rätt slitna rockposerna från sångaren). Robyn såg vi bara ett par låtar med, men hon svängde förvånansvärt mycket! Arctic Monkeys kändes rätt oinspirerat och sångaren blasé, det var synd.

Att lördagen skulle bjuda på regn stod ganska klart efter att ha kollat på flera väderleksrapporter, zoomat in, försökt hitta kryphål för solen att kika fram i. Så när det ännu inte hade börjat regna när vi begav oss för förfest i en lägenhet på första lång kändes det som en fet bonus. Sedan vet vi ju alla hur det gick, blött blött blött och LERIGT blev det. Mina vita converse såg ut att vara bortom all räddning, men efter att ha tvättat dem i 60 grader ser de faktiskt okej ut igen. Vi hoppade Vampire Weekend och kollade på Olle Ljungström i det torra tältet istället. Det var riktigt bra och Olle är ju så fin att man bara vill krama honom. Ge honom ett eget tv-program där han får sitta och prata med sig själv om vad han vill, det skulle garanterat få miljonpublik.

Vi såg såklart fler spelningar, men inga som lämnade några större avtryck. Lily Allen till exempel har ju en del sköna låtar, men kändes förvånansvärt blek. 

På lördagen hängde vi mest i öltältet med härliga personer. Fick bland annat "har du ingen syster då"-frågan av en kille jag pratade med. Det har jag ju, tre stycken lika smarta och vackra som jag, men inte heller någon av dem är ju singlar. Det tyckte han var lite synd, men bjöd mig och min kille på öl ändå.

Haha, det här inlägget blev rätt ospänstigt. Men det gör inget! Tog nästa inga bilder, men här är några jag kan bjuda på.

Och nu ska jag fortsätta att njuta av min SEMESTER!


Fredagen dagen bjöd på härligt solsken!


Band of horses


Wilco


Glasvegas


Olle!


Blött var det...


Men alla var glada ändå!

Wet wet wet

Bild tagen ett par timmar innan vi drog till slottsskogen igår. Nästan som att jag hade kollat på för många väderleksrapporter, kände på mig att det skulle börja regna såinihelvetemycket och att mitt hår skulle bli platt fortare än du kan säga blöt katt. Men det gjorde inte så jävla mycket, hade skitkul ändå! Mer om det i morgon. Nu ska jag fortsätta denna seega dag med att mysa med älsklingen i soffan. Han är bäst!


Officiellt

SJ är verkligen sjukt i huvudet. Bokade i förmiddags biljetter till Stockholm i september. En vuxen och en ungdom, x2000, drygt 500 spänn - alltså helt okej pris. Men så kan man ju betala extra för möjlig om- eller avbokning. Ombokning kostade 200 extra, fräckt såklart men ändå rimligt med sj-mått mätt. Men om man vill ha möjlighet att avboka sina biljetter för 500 kronor så kostar det 1700 extra. Det är helt jävla vansinnigt att detta bolag, i princip, har monopol på tågresorna i det här landet och tillåts sprida sin skit på oss som är beroende av att åka tåg då och då.


Med det sagt kan jag meddela att vi har äntligen har bestämt oss ang. Way out west. Det känns bra.


Ps. Även här vill jag säga grattis till min älskade vän, är så glad för er skull.


Love love

Han är så söt, fin, bäst (även) när han sover. Och jag ska väl också försöka slumra in. Natti natti.

Min helg var fin

Alltså måndagar är fan inte roliga. I dag är måndagskänslan dock något mildare tack vare den stundande semestern nästa vecka! Jo, jag har semester rätt ofta, det är ju liksom det som gör livet roligt. Ledigheter med lagom jämna mellanrum.


I helgen som gick känns det som att jag hann med väldigt mycket! En mycket mysig grillning i fredags kväll, gräsmattehäng, liseberg och drinkar i lördags och mys och bio i går. Lite av en ultimat helg kan man säga.


Det var förresten Göran-filmen vi såg i går. En bagatell, helt klart, men en rätt mysig sådan. Perfekt att sitta och hålla handen till en regnig söndag.


hey

God morgon.

Jag har en mycket bra, trevlig, skön, lyckad helg. Och än är det långt kvar på den. Så kanske hörs vi vid slutet av dagen. Nu funderar jag på att göra en liten soldans så att jag eventuellt kan få fylla i mina bleknade fräknar.



 

Phone!

Sådär, nu är ny mobil beställd! Ett lite otippat val blev det. Jag gick på känsla och positiva googlingar kan man säga. Ska bli rätt spännande att få hem den (förhoppningsvis) nästa vecka. Och om den sviker har jag ju alltid min numer rätt tråkiga, men stabila, röding att falla tillbaka på.


fell in låååvvvv

Har inte miss Liiiiiiiii ett väldigt märkligt sätt att sjunga "love" i den där låten. "I fell in lååvvvv". Jag fattar inte varför hon sjunger ordet på det sättet. Eller varför hon sitter och hoppar när hon spelar piano. Det känns tillgjort, både uttalet och hoppet. Konstlat är det första jag tänker när jag ser och hör henne. Miss Li är helt enkelt inte särskilt bra. Hade hon tonat ner sig själv hade hennes musik väl varit uthärdlig, beige, lätt att ignorera. Men nu tycker jag faktiskt att det är jobbigt att utsättas för henne. Sorry, miss Liiiiiiiiiii.

Nu ska jag snart hem och göra en paj! Åt mackor till middag igår och det var fan inte roligt. När man väl vänjer sig vid att äta lagad mat varje kväll så är mackmiddag väldigt torftigt.  Så ikväll blir det paj! Med ädelost, broccoli och skinka. Låter gott va?


Pilot!

I dag slog jag till på ett par solbrillor i pilotmodell. Jag har 'alltid' tyckt att piloter är snygga. Minns t.ex. att jag använde ett par sommaren 02 (precis när jag tagit studenten) som jag kände mig mycket het i. Nu har jag inte haft några på ett tag, ingen aning om varför. Dessa kommer användas flitigt så fort sensommarsolen behagar visa sig (som nu!) och inte minst på semestern en septembre.



Alrik, häng inte läpp...

...det är din namnsdag idag!


AJ!

Jag har gått igenom alla mina fysiska jobbdokument, pärmar och annan shit på förmiddagen, så nu känner jag mig någorlunda strukturerad. Någorlunda. Hursomhelst, när jag höll på som mest med att slänga och sortera gick jag in i en nyckel som sitter på ett skåp i mitt rum. Det gjorde djävulskt ont och jag fick bita mig i tungan för att inte skrika ett mycket fult ord som jag ibland använder när saker inte går min väg. Eftersom jag lätt får blåmärken kommer jag förmodligen få ett fett sådant på min överarm. Det kommer se ut som att jag har en hårdhänt kille. Så kan det gå.


WOW-ambivalens

Det här med Way out west: Löjligt dyr, för det första. Men det går ju bortse ifrån, OM det redovisas riktiga pangbokningar. Vilket det inte har gjort i år. Visst, jag vill gärna se Band of horses, Wilco, Glasvegas. Även Arctic monkeys skulle vara kul att se igen (speciellt efter att ha hört/sett deras nya singel på mtv2 igår), Lily Allen och flera till. Men som sagt, ingen riktig topp. Robyn liksom; nej tack. Å andra sidan är det ju jäkligt trevligt... Äsch, jag har inte bestämt mig än. Kanske, kanske inte, helt enkelt!


 
såg för sent att jag hittat loggan från 07 och nu orkar jag tyvärr inte byta.


Check check check

Jag blir så jävla sur på dom som säger "nu när sommaren är slut..." eller "det gäller att ta vara på de sista sommardagarna nu". Eller den värsta: "åh, nu längtar jag nästan efter hösten så man får ta på sig alla härliga höstkläder!" Andra augusti. Alltså en tredjedel kvar av den officiella sommaren. Plus brittsommaren. Så come-the-fuck-on.

I helgen har jag hunnit med två fester, en utgång, fika med syster och massa mys. Och ja just det, så har höstens resa bokats. Lyxhotell på paradisö med favoritpersoner. Behöver jag säga: satan vad jag längtar?