Fredag, lördag, söndag

Istället för ljud. Namnet på mig blogg, fast med prickarna. Hade jag kunnat skriva asbra låtar hade jag gjort det, och förmodligen varit popstjärna vid det här laget (right?). Men nu kan jag inte det så jag skriver saker jag tänker och inte tänker här istället, där det inte krävs så mycket av mig. Så är det. Ungefär.

Igår hade vi stora planer på att cykla, ja cykla, till Botaniska trädgården och ha picknick där. Vi var på väg, hade bestämt picknickmat och allt, men så hände nåt. Vi drabbades av plötslig masströtthet och fastande i sängen. Det var skönt det med.

Men i fredags kollade och lyssnade vi på Håkan! Det var jättemånga fjortisar och fjortonåringar på Liseberg. Och randiga tröjor. Och tröjor med Jag älskar Håkan skrivet med tusch på. Jag önskade nästan att jag var liten igen. Men bara nästan. Håkan var Håkan, alltså bra. Men han verkade pyttelite mätt och det var synd. Men mysigt var det. Att  stå och lyssna på Nu kan du få mig så lätt med Anders älskade armar runt mig är svårslaget.
Vi åkte Balder också förresten, och Spinrock. Det pirrade i magen och jag skrek lite.

Idag är en typisk söndag. Idol-repriser, sen frukost, seghet. Jag ska passa på att äta maränger och dricka fanta idag för från och med nästa vecka, alltså, eh, imorgon, ska jag "sluta äta så mycket godis och dricka så mycket läsk". Det kommer givetvis gå skitbra. Och ja, choklad är godis. Shit också.

56091-27                                                       
Håkan står där framme nånstans. Jag lovar.

56091-28
Det är mysigt att lyssna på Håkan.






Fredag jag är kär!

I min prins. Forfarande. Mer än nånsin. Alltid.

Jag vet ju hur mycket alla gillar att läsa om hur kär jag är och hur lyckliga vi är! Haha.

Den sista hemuppgiften är inlämnad och terminens första kurs är därmed avslutat. Och det innebär... HELG! På riktigt. Inte ett enda måste i helgen. Oh yeah!

Jag och älsklingen råkade somna i sängen för en stund sen. Vi skulle bara vila lite. Men det gör inget. Tupplurar är underskattade, eller jag vet inte kanske inte, men jag tar dom alltför sällan.

Nu hopp in i duschen och sen till Liseberg! Håkan! Men först ska jag och Anders och Louise och Jonas åka lite karusell och äta karamell! Och sockervadd. Det är gott.

Ha en sjukt skön helg alla vänner!

Choklad och annat sött

Ikväll, till Idol, bakade jag och A muffins. Chokladmuffins med chokladbitar i. Många och stora. Både chokladbitarna och muffinsarna, alltså. Vi gjorde drömtårta också - med smörkräm inuti. Sedan avnjöts de fantastiska bakverken framför Top Model.. eh säsong 218? Det kändes asbra, de flesta i TopModel ser jättehungriga ut. Jag behöver väl inte tillägga att det smakade himmelskt. Och nu är jag jättejättemätt. På choklad. Den bästa sortens mättnad.

På tal om underbar... Vill ha vill ha vill ha!

56091-2556091-26









Go Göran, ändå.

Så är den sjuttonde september här, den mest upphaussade dagen det här året. Idag ska alla gå och rösta! Men inte jag. För jag har redan röstat. Men har man inte förtidsröstat ska man gå till vallokalen idag, tycker jag, för det är fint med demokrati. Och min röst, och din, räknas faktiskt lika lite och lite mycket som alla andras. Så det så.
Igår kollade och lyssnade jag och Sandra på Göran P på götaplatsen. Och oops jag råkade ha röda byxor på mig, jag som inte ens röstade på Göran. Men nästan. Typ. Får lite ont i magen när jag tänker på Fredrik Reinfeldt som statsminister.


I helgen: har jag varit på trevlig fest hos klasskamrat Malin, sett en ganska fjantig film på bio (John Tucker must die) men det var inte jag som valde och så kollat på Göran då. Nu borde jag gå och köpa en plånbok med ett myntfack som inte är trasigt och sen läsa Medietränad. Det får nog bli så.

Om knappt tre dagar ska gruppgrävet lämnas in. På riktigt. GAH!

Konstigt

Månen är fantastisk ikväll, har ni sett det?

Dagen har varit lite konstig.
Konstigt att människor luktar svett när man kommer för nära. Som idag på bussen som var knökfull för att vagnarna stod still. Antingen funkade inte deoderanten för 80 procent av dem. Eller så sket de bara i använda någon.
Konstigt att gubben på Parkeringsbolaget var så jävla otrevlig och obehaglig. Är det verkligen smart när man pratar med journalister? Nåja, blivande journalister.
Konstigt att jag råkar ropa ut "MALIN" i ett samtal med Anders precis när det går en för oss helt okänd Malin framför oss och följden blir att vi alla tre står och stirrar på varandra i säkert fem konstiga sekunder.
Lite konstigt att jag och A sprang på en klasskamrat på stan som grät för att hennes hund precis hade blivit avlivad. Usch det är så hemskt och jag vet precis hur hon känner så jag grät nästan jag med.
Konsigt, och lite obehagligt, att någon - det lät som en gubbe från göteborg - hade pratat in ett medelande på min hemtelefonsvarare (mitt i natten) och sagt något i stil med "Hej Carolina, det är den galna sjömannen, ring mig". Usch. Jag är lättskrämd och mörkrädd och vill att A ska komma hem nu.
Pyttelite konstigt att det inte bara är jag som går vidare.
Konstigt.
Imorgon fyller mannen i mitt liv år. Vi ska ta ledigt från allt vad skola och plugg heter och bara mysa, äta onyttigheter, kramas och ha det skönt.

A, jag älskar dig. Bland annat för att du puttar på mig då jag inte riktigt kan eller vill gå själv.



Äh va?

Jag hade nästan glömt bort hur roligt det är att prata med mamma på msn. 

Idag har jag varit bakfull. Det var länge sen jag var det och jag hade glömt bort hur illa jag tycker om det. Blablabla. Jag och allt annat är sjukt tråkig just nu. Jag är hungrig jag är trött. Jag vill nog mest att dan ska ta slut nu.

Mitt hår är självtorkat och jag ser förmodligen ut som ett troll. Dessutom trivs jag inte i min lägenhet längre. Det är ju sådär.






Jaghartråkigtochärtrött

Dagens lärdom (the hard way): drick inte kaffe på kvällen. Speciellt inte en stor mugg svart kaffe klockan 22. Då kommer du behöva desto mer av den varan morgonen efter.
FAN vad trött jag har varit idag. Jag och A låg båda klarvakna långt efter att vi slutit våra blå för en natts härlig skönhetssömn. Efter en stunds skakande insåg vi vad det var. Trötta i huvudet men pigga i kroppen ställde vi oss på balkongen i septembernatten en stund. Två katter var också vakna och spanade nyfiket på oss. Eller okej då, vi stirrade ner på dom i hopp om lite nattlig catfight. Men de var nog kompisar så det uteblev. Så småningom sommnade vi tydligen men USCh så trött jag har varit idag.

Gruppen skulle träffas 10 men som vanligt kom vi inte igång förren en och en halv timme senare. Och som vanligt blev det mest flum och jada jada (och så lite trötthet på det), men jag lyckades iaf boka en intervju med trevliga Lena på trafikkontoret. Alltid nåt.

Trodde jag hade planer ikväll men tydligen inte. Får plugga istället kanske eller vila och vänta på att min svettiga fotbollskille kommer hem. Hallelujah I just love him so. Både svettig och osvettig.

Allright then.

Sköna söndag

Borde jag skriva en blogg? Det är söndag och grått och lite tråkigt. En dag man borde parkera i sängen med sin sötnos. Tyvärr jobbar mannen som bär det epitetet så istället har jag tillbringat några fruktlösa timmar på stan. De flesta kläder jag kollar på tröttar ut mig innan jag har hunnit prova dem. Ekonomiskt men trist.

Rättegångsartikeldeadline på tisdag och, nej, jag har inte börjat än. Borde börja bli lite stressad nu. Aj. Jag har noll idéer på vad jag kan göra med den där tråkrättegången (den åtalade dök inte ens upp). Kommer bli nåt shit om återfallsbrottslighet jadajada zzz...

Sommarlovet innehöll alldeles för lite lov och jag känner mig inte alls så utvilad som jag vill. Behöver. Men jag biter ihop. Och snart kommer nog motivationen flygande. Det tror jag. Jag går ju trots allt värsta grymma utbildningen. Jag ska vara tacksam. Jag är tacksam. Och snart kommer den. Motivationen.

Halv 6. Snart kommer darlingen. Pizza och resten av kvällen i sängen kanske?

Bonne dimanche!