Lite bitter

Inför stundande nyår är min främsta känsla att jag rycktes upp från min sköna och mysiga och snöiga julbubbla allt för hastigt och olustigt. Så har känslan varit enda sedan jag rycktes upp från den. Är såldedes ganska missnöjd över detta. Samt över att mitt vanligen rätt eminenta immunförsvar inte lyckats stå emot den smittohärd jag befunnit mig i de senaste dagarna. Känner mig dock relativt lyckligt lottad (ta i trä!!) över lite nästäppa och ett tungt huvud. I morgon får vi hoppas att vi (näsan, huvudet, anders) mår alldeles tipptopp igen. För då ska vi ju faktiskt fira in det nya året med min lillasyster och en bunt nya vänner(?). Sämre kan man ha. Ju.

God jul, god juuuuuuuuuuul!

Här snöar det förresten i dag. Puss på er alla mina julfirare!


Back online

Nu har jag jullov, wiho! Betalt jullov, så tekniskt sett förmodligen julsemester?, men jag gillar nästan klangen av lov mer.

Nu är vi flyttade, trivs mycket bra men önskar att det var någon grad varmare. Är ju en frusen jävel. Nån som vet hur man knackar element?

Satt och kollade igenom bilder, hittade denna på Anders och Linnéa som jag tycker är så fin.




Krossad sammet

Jag minns knappt senast jag shoppade. Har varken haft tid eller lust.  Men nu, helt plötsligt, fick jag ett litet sug i magtrakten över något i krossad sammet. Ni vet det material som många babybodies gör i. Mjukt och skönt och fint. Kanske en smaragdgrön sammetskjol? Eller en djupblå klänning. Mmm, ja tack.

Flyttklar

I morgon flyttar vi. Vi började packa i går typ (eller ok anders tjuvstartade i början av veckan) och i princip allt är nedpackat. Måste vara något slags rekord, för det är inte som att vi har lite saker (tvärtom.Jag SKA bli asket). Tur i alla fall, för jag hatar ju verkligen att flyttpacka. Ska bli kul att flytta in i vår nya, fina lägenhet.

Även julen är nu kirrad. Blir ett jäkla flängande som vanligt. Tänk om jag hade fallit för en trevlig mariannelundsgrabb (HAHAHA!), då hade jag sluppit dela på mig vid jul. Men i och med att det är en vetenskaplig omöjlighet att hitta en pojkvän från min hemby (Alex gjorde det förvisso, men det var nog undantaget, och är inte längre med i matchen) så är det bara att gilla läget. Jul i Mariannelund, mellandagar i Västerås och Stockholm i nyår får duga. Eller nä, det kommer bli just great.

 

Tre låtar

The Killers - I can't stay. Har lyssnat på den i snitt fem gånger per dag de senaste två veckorna. Borde vara sönderlyssnad alltså. Men FASEN vad jag faller för stämsången i refrängen. Mmmm!

Leona Lewis - Forgive me. Sjukt catchy! Kommer tröttna mycket snart, men i nuläget kan jag inte sitta still när jag hör den här dängan. Och en pipa som få har skitsnygga Leona.

Glasvegas - It's my own cheating heart that makes me cry. Instämmer (delvis) i den otroliga hypen. De har ett fantastiskt särpräglat sound! Och skottskan är ju bara underbar.

Antihelg

Det har inte varit helg. För helg för mig är lugn och ro och gott om sömn. Och vin. Inget av detta har helgen bjudit på. Nej, den har varit fylld av målarfärg och tapeter och spackel. Det har hela veckan varit. Men nu är det färdigt i nya hemmet (förutom själva flytten då)! Och fint. Är mycket nöjd med sammansättningen av färgerna i de olika rummen. Färgstarkt men harmoniskt liksom. Har inga före-bilder (för deprimerande) men kanske dyker det upp några efter-bilder på bloggen framöver! Inredningsblogg liksom. Det kan ju vara kul.

Imorgon börjar ny arbetsvecka. Känner mig rätt sliten och oinspirerad. Men nu är det inte särskilt långt kvar till min vintersemester på typ tre veckor! Wioho!

Angående att vara kontraproduktiv?

"Nu är det definitivt dags att avliva myten om att miljövänligt = beige och trist!

Tvärtom! Eko-reko är det nya coola."
--
Hihihi.