Höstlov men inte för oss

Tydligen ska vi skriva b-uppsats. Det trodde jag inte. Hrmmm. Jag är inte säker på vad jag tycker om det. Efter att förra hösten ha skrivit en uppsats i historia b om Hultsfedsfestivalen (!) och många, jag upprepar många, ångestladdade timmar framför den farliga mikrofilmsapparaten på ktb lovade jag mig själv att aldrig igen skriva en uppsats. Ett något orealistiskt löfte kan tyckas då min akademiska, eh, karriär faktiskt har fortsatt efter det och faktiskt kommer utmynna i en examen. Woho. Och nu spårade det visst ur, men b-uppsats i journalistgranskning kommer gå alldeles lysande. Right? Right.

Mitt ansikte har förändrats något. Numer (sedan i fredags) hänger det ganska ofta ett par glasögon på näsan. Det känns bra. Jag ser aningen mer intellektuell ut och dessutom ser jag. Mycket och bra och utan att behöva anstränga mina blå. All good.

Jag borde börja blogga mer igen för meningslösheterna kommer inte lika lätt längre.

9 månader

Idag är det förresten på dagen nio månader sedan jag och A träffades för första gången. Han kom någon minut för sent till introduktionen i Dragonen, valde att sätta sig bredvid just mig, det obligatoriska småpratet kändes inte alls krystat. Tydligen var min rumpa beundrad redan första gången jag reste mig, A hade en gul t-shirt. Resten är historia. Och som jag älskar dig baby.

Tisdag

Jävla tisdag. Tisdagar är nästan, nästan värre än måndagar. Så tröstlösa på något sätt. Fast idag kommer bli bätre än igår, för igår var en riktig skitdag. Men den slutade bra, det var bra. Och tur.
...

Helgen spenderades i huvudstaden. Hos älskade Cissi, och hennes pojkar Johan och Baloo. Nu är det hundhår på alla mina kläder (som var med till stockholm), men det gör inget alls! Helgen var skön, mysig, rolig, välbehövlig och alldeles för kort.
...

Ingen skola förän (vet fortfarande inte hur det jävla ordet stavas, eller om det ens finns) ikväll. Vad göra med den här regniga dagen?

Att göra en låtsastidning, del två

George Michael är förmodligen den artist i hela världen som jag bryr mig allra minst om. Honom har jag ägnat hela dan åt. Det var tråkigt. Jag skrev en tråkig artikel om hans tråkiga konsert imorgon (hade ingen aning om att han skulle komma hit för övrigt). Dessutom skrev jag en aning mindre tråkig artikel om några av hans skandaler under åren. Han har bland annat blottat sig för en polis på en allmän toalett, knarkat, legat med en manlig porrskådis, skrivit en satirlåt om Bush och Blair (ingen större katastrof i och för sig) och så har han knarkat lite till. Båda artiklarna blev dåliga, och oengagerade, men framför allt den om konserten blev sjukt dålig. Shit happens. Låtsastidning, anyway. Jag är kvar i skolan av någon anledning. Anledningen heter visst Anders. Han ska vara bildredaktör till 1 (ETT!) och jag tycker lite synd om honom och dessutom har vi ju inte fått kramas på HEELA DAGEN. Så jag måste sno åt mig några. Men om en stund får jag väl åka hem och kolla på tv och äta godis och kanske förlora lite pengar på pokern och inte kunna somna innan A kommer hem. Sounds like a plan.

Imorgon drar vi till STHLM!

Frustration

Idag har vi förlorat 15 jävla dollar på poker. Jag blir alldeles för arg på obetydliga saker! Men fuck it.
På fredag drar vi till huvudstaden det ska bli gött som fan! Jag längtar dit och efter kommande veckas sluuut! Redan. Nu ska jag gå och lägga mig med världens bästa man. Som är min min min. Och mm jag vet att man inte kan börja en mening med Som men det gör jag i alla fall. Jajemen.

Veckan som gick och lite till

TV3:s "nyhetsprogram" Update är roligt. Jätteroligt. Jag kollar för lite på nyheter. Läser dagstidningar för sällan. Jag borde bli duktigare på båda två. Och det var en oväntad inledning på min första blogg på en vecka? Jag borde nog blogga mer. Klasskamrat Johanna behärskar verkligen bloggkonsten! Många och underhållande är hennes blogginlägg.

Så... What's up? Skolan upptar mycket tid.  Har varit i skolan efter klockan sex alltför (?) många gånger de senaste veckorna. Vi redigerar. Jag tror inte att jag är någon naturbegåvning, men jag försöker. Det är inte jättetråkigt men inte heller fantastiskt kul. Jag ska nog inte bli redigerare när jag blir stor. Fast å andra sidan, skulle det vara det enda jobb som ebjuds får jag nog ta det. Tur för en otekniker som jag själv att Quark Express inte är särskilt krångligt.

Nästa vecka och veckan därpå ska vi göra tidningar! Fem stycken Västfronten. Skolans tidning som i princip ingen läser. Men ändå en tidning. Jag ska vara bildredaktör, nätredaktör, redigerare och allt möjligt. Oh yeah.

Imorgon ska vi gå på konsert. Ett band som heter I love you but I've chosen darkness spelar på Pustervik. Har aldrig hört det och aldrig hört talas om det (fören nu) men de ska visst låta lite som Arctic monkeys och Wolf Parade och det är ju bra band. Så. Blir nog förträffligt trevligt.

Mitt hår har fått en något mörkare nyans av blont. Det känns rätt bra. Dessutom kan jag ha ett extraknäck på gång. Vore gött mos.

Förra lördagen hade Niclas, min kära vän, 30-årsfest (30 på pappret men 17 i sinnet). Jag och Anders var Britney och Justin och jag har förstått att efterfrågan på bildbevis är stor. Host. Så, håll till godo!

56091-32
Hit me baby one more time!

56091-33
Första steget i kampanjen "Återförena Britney och Justin".

56091-37
Har Britney kollat en aning långt ner i flaskan...?

56091-36
...i så fall är det tur att hon har hunken Justin som tar hand om henne!

56091-34
Födelsedagsbarnen var sjukt snygga!



Trevlig torsdag

Det har varit en skön höstdag! Två timmar i skolan, hysteriska. Men sen flanerade jag och A på stan och fixade de sista grejerma till the Big maskeradparty på lördag. Ledtråd: ... nä. Men jag kommer visa så mycket hud jag vågar. Mhmm. Jag hittade dessutom en vinterjacka på stan som jag förmodligen kommer köpa men var tvungen att hänga undan till imorgon för att lite sådär lagom neurotiskt kunna vela fram och tillbaka över först. Efter shoppingrundan gick vi på eftermiddagsbio och såg Offside. En bagatell, men smårolig och.. trevlig. Trevlig är fullt tillräckligt ibland. Vi passade på att luncha en påse godis också. Två flugor i en smäll!? I salongen var det förrutom vi fem personer till och det var alldeles lagom! Bio inte på kvällen är underskattat.

My heart!

56091-31Jag är one lucky girl som har en pojkvän som gör frukost på sängen åt mig, en vanlig onsdag och allt. Och ännu lyckligare blir jag av att samma pojkvän säger till mig varje dag, flera gånger, att jag är bäst i världen. På olika sätt. Han är bäst i världen. Och i skolan. Vi är i olika grupper på redigeringsövningar. Jag är i C, den sista gruppen, vilket tydligen betyder att jag har skola 17-20 vissa dagar. Eller i alla fall idag. Det suger en gnutta.

Nu har vi äntligen kommit på vilka vi ska vara på Niclas maskeradfödelsedagsfest på lördag! Så nu känns det jättekul. Fest, snygga men mest fula utklädnader (skulle jag tro), mat och sprit och dans. Jag och A kommer vara jättefina tror jag! Oh yeah.

Igår gjorde vi såna där monstermuffins igen och jag borde diska. Jag diskar för lite. Det är tråkigt att diska. Men jag borde. Och ska. Så A blir glad när han kommer hem och vi kan basta istället för att diska ikväll!

höst

Nu är det jättehöst. Ute, inne, överallt. Kan inte förklara riktigt, men det är höst.

Jag gillar hösten när den är fin. Torr, vindstilla och lagom kall. Fast ibland kan det få regna så jag får en ursäkt för att vara inne och läsa en bok och dricka varm choklad och kramas.

Mitt huvud gör ont ganska ofta, det är inte bra. Glasögonbehov?  Stress? Både och? Något annat? Jag vet inte men jag börjar bli lite trött. Iprenmissbruk är inte pretty har jag hört.

Idag har jag och storasyster Alex köpt present till systerson Jonathan. Han fyller åtta på torsdag!
Åtta. Han var ju bebis nyss och jag bytte blöjor och var extramamma. Nåja, ganska nyss i alla fall. Vi köpte en tröja och ett skärp och kalsonger med döskallar på. Det är visst häftigast bland nästanåttaåringar just nu. Jag kollade på skor och jackor också för, just det, det är ju höst. Och jag är one cold girl. Men jag vet inte vad jag vill ha eller hur det ska se ut eller nånting.


Till sist: Cissis vovve som bebis.

56091-29