Dagens

Kan meddela att idag har kalufsen fått sig en omgång. Skönt. Det blir nästan alltid så att jag och den andre som bor här klipper oss samtidigt. Ja alltså inte exakt, men inom samma vecka i alla fall. Idag blev det samma dag. Den andre har inte så mycket hår kvar (för att vara han) och jag har nästan allt hår kvar (förutom lugghåret då) och så bruna (och blonda såklart) slingor på det. Fast oroas inte, eller vad ni nu kan tänkas göra, skillnaden är inte jättedramatisk. Men jag känner mig nöjd och glad tror jag.

Har varit på bio också. Såg en liten film som hette Once, mycket sång och musik, lite handling. Tror jag tyckte den var lite tråkig. Men ändå fin på några sätt. Skulle inte rekommendera ett biobesök dock. Finns ju andra forum för halvbra/halvdåliga filmer.

Nej nu ska jag göra nåt annat. Och er dag då?

Jag och mitt

Hej bloggen, här är jag igen! Ett knappt dygn sen sist.

Tänkte berätta om min dag. Var i skolan, pm-genomgång stod på schemat, det skulle jag väl inte direkt kalla det. Men, det gick över förväntan (?) och allt (med ex-jobbet) känns väl okej.

När Totte (och L) äntligen hade babblat klart åkte vi ner på stan. Jag köpte Håkan Hellströms nya skiva till min kille (han fick ett "presentkort" på den i sitt påskägg, är jag inte en bra flickvän så säg). Dessutom fyndade jag t-shirten som ni kan se nedan (strunta i crapet på kameralinsen och fokusera på den fina, himmelsblå färgen), har provat den innan utan att köpt, men nu var den alldeles för nedsatt för att jag skulle kunna motså. Var även på jakt efter en primer, för den ska tydligen släta ut och fästa sminket och göra allmänna underverk. Primerjakten var lättare sagd än gjort (jag tillhör dem som vägrar be åhlenssminkpersonalen om hjälp, de skrämmer mig!) Så jag åkte hem och googlade, hittade en som verkade bra (och inte ruinerade mig) och gled ner (upp) till avenyn och kicks istället. Handlar aldrig smink på kicks av naturliga skäl (överpriserna), men den här gången fick det gå. Imorgon är det upp till bevis för mitt livs första primer.

Var det inte något mer jag tänkte att jag skulle delge er? Isåfall jag har jag glömt! Pussohej korvar.

Jo just det, nu kom jag på! Provade även ett par converse idag, bara för skojs skull och för att de hade en fin färg, måste säga att de var skönare än jag trodde att de var! Kanske får ta tillbaka mitt tidigare, bittra converseraljerande och skaffa ett par själv. Kanske.


Psyko?

Eeh, scary. Idag är linjen för antal sidvisningar på bloggen ungefär sex (!) gånger så hög som den för antal unika besökare. Vissa dagar är förhållandet så mellan de båda staplarna. Usch, vem är så jäkla intresserad av min blogg och om jag uppdaterar den?

Eller är det bara en slump. Paranoida jag ska lägga mig och ta igen lite sömn nu.

still going strong!?

Malin har (påstår hon i alla fall) min blogg bland sina favoriter - både bildligt och bokstavligt talat (i rullistan) såklart - och därför känner jag mig manad att få till ett blogginlägg. Bloggen har ju milt sagt gått på sparlåga de senaste veckorna, vilket rimligtvis borde innebära att jag har maassor att skriva om nu. Kanske det, men nä, det är väl tradigt. Istället tar vi nya friska tag och från nu ska bloggen leva och frodas (igen). Eller försöka i alla fall.

Måste beklaga mig lite över vädret, kan inte låta bli. Varför varför varför måste det vräka ner massa snö som inte ens hinner nå marken innan den smälter? Det måste vara ett brott mot alla logiska lagar. Jag vill inte ha vår nu, jag behöver den. Så give the fuck up, kung bore, gud, peter kondrup eller vem det nu är som bestämmer. Lägg bara av.

Ni vet ju vilken min inställning till bilder i bloggar är, så jag bjuder på en föreställande min finaste (och enda) systerdotter Linnéa. Bara för att hon är så söt, så söt, så söt.

Fick lite dåliga vibbar (se inlägget ovan) och tog bord fotot på Linnéa. Hon är ändå världens sötaste, såklart.

Det finns faktiskt gränser

Jag har rätt tråkigt. Och är jävligt tråkig. För tillfället. Resten sitter och kollar på det där vedervärdiga dansprogrammet på fyran. Inte jag, står liksom inte ut. Så istället sitter jag framför en brummande dator och nördar. Ser min spegelbild genom fönsterrutan och tänker att mitt hår är en risbuske. Blir sugen på att göra något nytt med risbusken, men har ju liksom "sparat" så länge och ihärdigt nu. Så jag vet inte hur jag ska göra. Med håret.

Så kan det vara en långfredag som denna.

Ingenting

Bloggen är helt värdelös för tillfället. Har ingenting jag vill skriva i den. Ja, ni ser ju. Hörs en annan dag.

Obehag

Men vafan. Hela natten har jag sovit oroligt, vaknat flera, flera gånger. Och i varje stund av sömn har jag drömt en konstig, eller otäckt - men mest konstig, dröm. Olika drömmar i varje sömnparti. Det konstigaste är att alla drömmar har innehållit människor som jag känner eller har känt. De har alla betett sig jävligt konstigt. Och det är jag som gjort dem så i mina drömmar? Konstigt var ordet.

Och jo jag förväntade mig träningsvärk i mina stackars magmuskler efter gårkvällens corepass, men att den även skulle infinna sig i armarna, axlarna - ja i hela överkroppen - det hade jag nog inte väntat mig. Eller hoppats på. Tänker inte träna idag.

Bolla

Om man ska lista de töntigaste uttrycken måste ju "bolla" finnas med långt där uppe. Ska vi inte bolla lite? Har du några idéer vi kan bolla? Bolla med mig nu! Gah, varje gång jag säger bolla måste jag röra min armar, med handflatorna uppåt, i pendlande röresler fram och tillbaka. Och kisa lite med ögonen. Se viktig ut. Nu bollar vi lite.

Skallebang och skobegär

Igår kväll kom Herr Migrän på besök. Fladderfladder och dunkadunk, så var min lördagkväll gjord. När Herrn kommer på besök brukar det vara ett kvitto - enligt mamma på överträning den här gången. Det tror inte jag. Hur som helst, för första gången sen vi flyttade hit, tror jag, önskade jag innerligt att vi hade ett riktigt sovrum (inte en klädkammaren med stora fönster). Som går att ljud- och ljusisolera.

En annan grej då. Skorna nedan är jättesnygga (kickar ass med till exempel de något uttjatade conversen..). I verkligheten också, och supersköna! Jag behöver ett par svarta skor, dessvärre inte dessa. Hade nästan övertygat mig själv om att, jo då, det är precis dom som skulle fylla skohålet. Men nä. Synd.

image353

Bild från Stadium.se

Födelsedagsbarn!

Idag fyller älskade Cissi 22 år!! GRAAAATTIIIIS lillasyster!!!

image352

Nya mobbe

Idag fixade jag, lite hastigt och lusigt, en ny mobiltelefon. Det behövdes faktiskt, vilket ni kan se på bilden nedan. (Motvilligt har jag fått erkänna att de fula sprickorna är fyllesprickor - dagen efter nån fest vaknade jag upp till en sprucken mobil och visste inte vad som hade hänt. Förmodligen hade någon idiot - inte jag såklart - satt sig på den.) Dessutom passade jag på att teckna ett billigare abonnemag, är jävligt trött på att betala så mycket pengar för mobiltelefonin varje månad. Den nya är rätt söt (tyvärr ser den fisröd ut på bilden) tycker jag allt. Den färgen hade kommit in idag, så jag kan känna mig lite exklusiv. Idag. Snart kommer väl varenda jävel gå omkring med en likadan mobil, så brukar det alltid vara. Men skit i det. Jobbigt är att jag aldrig lyckas få med mig telefonlistan från den gamla mobilen. Det leder till en massiv gallring (har ju inte så många kvar) av mina nummer då jag inte orkar sitta och skriva upp och lägga till alla i den nya nallen. Ta det inte personligt om ni blir utgallrade alltså.. eller.

I övrigt sitter jag och äter ett och annat marsinpanägg och konstaterar att jag borde träna imorgon. Sen var det väl inget mer?

image351

Poff

Ändrade mig! Sov gott allihopa.

Brum brum

Well, den här veckan har börjat bra med träning idag och träning igår. Bra där, mig.

Annars har jag inget att säga här just nu. I natt, eller imorse precis innan klockan ringde, drömde jag att jag var på en körlektion. Det gick skitdåligt! Jag måste nog ta körkort snart.

helg

Nu är helgen snart slut. Vill inte att den ska vara det, för det betyder att det snart är tråkvecka med allt vad det innebär.

Har i vilket fall som helst haft en mycket bra helg, hemma med min stora familj. Vi hade inte mindre än tre födelsedagsbarn(?) att fira, vilket medförde god mat, gott vin och, framför allt, fyra sorters tårtor! Underbart.

Hittade förresten den här bilden på min pojkvän i datorn här hemma. Han är så jävla gullig och het. Och har betydligt kortare hår nu än i somras. Ja och till vänster i bild synes undertecknades heta legginsben. Mymy.



En sak till. Hittade ett par heta kängor (italienska, i blankt läder) på byns second hand-butik, dessvärre är de för små för mig så jag får kränga dem på tradera. Jävligt synd, de är grymma.