Virrvarr

Åh, jag borde blogga för jag har massor att berätta! Men jag har inte orkat och orkar inte nu heller. Jag kan dock avslöja att Paris var underbart  - längtar tillbaka. Och imorgon börjar jag mitt nya jobb. Snabba ryck. Nu ska jag kurera hals och näsa med te och c-vitamin. Jag kommer vara så himla frisk och fräsch imorgon bitti!

Allt och inget

Dilemma! Jag har, på otippad mark, ramlat över mina typ drömskor (fan vad jag har jagat efter dessa skor) och på halva halva dessutom. Kruxet är bara att de enda som finns kvar är ett nummer för stora. Så vad fan gör jag? Just nu känns det som att lösningen kommer bli tubsockar och lite god vilja. De är undanlagda till imorgon.

Förresten så har jag fått ett (nytt) jobb. Arbetsuppgifterna kommer att vara roliga, spännande, utamanande och precis vad jag vill göra. Vidare verkar det vara en väldigt skön arbetsplats och jag kan cykla dit på cirka 7 minuter. Jag är så, så glad! Dessutom är det roligt att höra att man gör ett så bra intryck att de inte vill intervjua någon annan. Faktiskt.

Imorse gick jag upp vid fucking fyra (04.00!). Lite för att se Jörgen Perssons semifinal - när det kommer till OS är jag en riktig liten sportnörd - men mest i ett försök att vända på dygnet till parisresan. Eh ja jag vet att det inte är någon tidsskillnad i Frankrike, dah, men jag kommer behöva gå upp innan klockan tre (03.00!) måndag morgon, och jag vill  inte direkt ligga och sova bort halva dagarna på ett hotellrum. Så det fick bli en ambitiös och rätt plågsam lösning. 

Jag är, hursomhelst, ganska trött nu och jag tror faktiskt att jag skulle kunna somna vid 9 ikväll. Och då kommer jag förmodligen vara pigg som en sill när klockan ringer tidigt imorgon bitti!

Perfekt.

Tjatjatja

Det är inte fastställlt än om att simma med grym träningsvärk i armarna (som kom efter att jag typ LYFTE SKROT, vad är det om liksom?!, på gymet igår) var en god idé eller ej. Men det finns hopp. Och bastubadet som följde efter simningen var rätt fantastiskt. Det känns faktiskt, peppar peppar, som att mitt ryggbesvär har lindrats. Det skulle göra mig oerhört lättad och piska mig till att skaffa en bastu hemma (kanske i garderoben, älskling?).

Ikväll blir det, oväntat, fotboll på Ullevi. Det är någon slags jubileumsmatch. Men innan dess ska jag klämma så många öl jag hinner på en timme och tre kvart i sällskap av två (?) av mina favoriter.

Bisou!

Facit

Håret är väldigt otvättat och det blev inget gym, men dock en ganska lång promenad i stan med min älskade älskling. Och så har vi suttit framför datorn och rekat (ett riktigt bolla-ord, men jag hittar inget bättre just nu) inför Paris-resan; försökt lura ut vad/var vi ska göra/se/shoppa/mm. Det kommer bli så jäkla kul! Om en vecka drar vi.

Dessutom har vi ikväll spelat vårt (eller åtminstine mitt) favoritspel, Settlers. Anders vann de flesta gångerna så jag är en smula sur. Fast det kommer gå över om typ två sekunder.

En rätt skön och dag på pappret, men trots det har jag en sorgsen klump i magen nu.

Var hur varför?

Denna söndag är dekadensen hård. Fortfarande iklädd bara nattlinne (och en kofta) kikar jag på OS, äter Lejonet & Björnens ljusa choklad direkt ur burken, kramas och pussas med A, lägger mig på golvet ibland för att försöka räta ut ryggfan. Tankarna virvlar runt i huvudet; ska jag orka släpa mig till gymet - eller kanske ta en lång promenad istället (åh, jag borde verkligen köpa ett par fotriktiga skor att promenera i, H&M-tygisar håller inte, eller i alla fall inte ryggfan) och jag orkar nog inte tvätta håret idag trots att det är två dagar sen. Ja, sådana existentiella tankar upptar mitt huvud idag.

Jag vill passa på att även här gratulera mina två kära vänner som har födelsedagar denna helg. Malin, som fyllde år i fredags, och Niclas som fyller idag! Grattis igen och puss puss på er sötnosar!


På väg hem i fredags från ovanligt rolig
(tre)parmiddag

116 sidor VILDSVIN

I måndags informerade Niclas om att Moneybrother skulle spela på Götaplatsen dagen efter. Så vi hängde på och kollade. Helt okej konsert, men det var ju regnigt och tisdag och nyktert - och bandet var tvungen att gå av för tidigt för att Abba the movie skulle visas på storskärm - så det lyfte inte direkt. Jag tycker dessutom att Anders Wendin ibland blir lite väl melodramatisk. Men skit i det nu. På vägen hem handlade jag och Anders lite på Konsum avenyn. Och där fann vi den. Som vi, ja alla, har väntat. Nu är tomrummet fyllt och jag känner mig hel.



Ps. Fick precis sms från A där han skriver att Håkan ska spela på Liseberg trots allt. I september. Jippi, traditionen lever vidare.

Top 5: Way out West

1. Håkan. För att ingen lyckas eller vill eller kan tömma sig så som Håkan gör, varje gång, utan att det känns som rutin. För att Hurricane Gilbert grät som ett barn. Och för att jag nästan kände mig som 17 igen, fast på ett bra sätt. Magi magi magi.

2 Neil Young. Så fint och mäktigt och stort. En ny liten stor idol.

3. Rödvinet i öltältet. Oväntat gott! Och fyllt till bredden.

4. Silverbullit. För att min älskade pojkvän tyckte att de var så grymma. Är han glad är jag.

5. Franz Ferdinand/ Flaming Lips. De första tack vare sina stolpiga, medryckande, smått fantastiska popsånger. Flaming Lips då? - för de 20-tal dansande teletubbisarna.

Som en folkcider

Idag har vi 2,25-årsdag. Det är grymt, vi är grymma. Firar gör vi inte så mycket idag (den ena hälften jobbar kväll), men desto mer firfir blir det i helgen då vi ska göra Way out west. Som en present till oss för att vi är så bra, skulle man kunna säga. Det blir fint det.





Makulerat

Skrev just ett inlägg, men tog bort det då jag snabbt insåg att det var som upplagt för missförstånd. Lite töntigt av mig kanske, men det är den här lilla bloggen inte värd. Så. I keep it to my self (och de närmast sörjande).

Bara sådär

Vet ni vad jag är allra mest sugen på just nu!? (Åtminstone om jag inte tänker efter så noga.) En heldan på stan med Cissi. 'Obegränsad' budget, dvs att kunna shoppa loss på H&M utan dåligt samvete, lunch i kulturhuset (oj, vi hamnade visst i Stockholm), fika på nåt mysigt i Gamla stan. Bara massa skratt och gemensamma, menande blickar på konstiga människor tillsammans med allra käraste lillasyster. Det låter säkerligen rätt banalt, men jag saknar sådana dagar som fan.

I övrigt vill jag tipsa om Coldplays senaste verk. Jag gillar båda singlarna skitmycket, speciellt Violett Hill - dramatisk och svulstig på alla de rätta sätten. Men hela plattan håller måttet, och jag gillar inte ens Coldplay särskilt mycket. Det måste väl vara ett gott betyg?

Inflik

Värmebölja! Men nu verkar den vara slut. Skit också. Böljan har i alla fall resulterat i många fräknar - till och med på tinningarna! - och salta bad. Jag, eller egentligen S, har hittat en sandstrand. I Göteborg! Fantastiskt. Nu hoppas vi på brittsommaren.