Snö suger

Snöstorm. Befogat? Nödvändigt? Knappast.

Ensam

Jag hatar min säng - för den är tom. Kom hit min älskling, kom hit.


Jajaja

Första tentan på journalistprogrammet avklarad. Den var i ärlighetens namn inte jättesvår, hade jag pluggat lite mer än jättelite (som var fallet) hade jag klarat den galant. Nu lyckades jag förhoppningsvis skrapa ihop tillräckligt många poäng för G.

Cissi är på Medborgarplatsen nu jag är avundssjuk.


Poff,

borta.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet

Dagens låt är Kom änglar med Lars Winnerbäck. För övrigt har jag stått typ en meter från honom, kanske till och med snuddat. Ja du får ta på mig.


Eller?

Dagens fråga: kan curlingstenar vara dopade?

Hahaha.


Rubriksättning är inte mitt jobb

Ibland när man har druckit lite (eller mycket) alkohol och ska åka spårvagn hem kan man bli åksjuk. Även om man aldrig är åksjuk annars så kan man bli det då. Åksjuk. Jag har inte skrattat så mycket, eh idag och förmodligen inte igår heller, som när Anders (en klasskamrat) hävdade just det. Det var nog sättet han sa det på - som att han verkligen trodde på det - som gjorde det så roligt. Men det kanske är ett outforskat sjukdomstillstånd. Fylleåksjuka.

En liten parentes, eller inte ens det.

Idag har jag köpt diskmedel. Äntligen kom jag ihåg det - så nu behöver jag inte vara orolig över att inte få diska. Eh. Dessutom har jag idag inhandlat toapapper, smink, trosor och choklad. Everything a girl need.
 
Ikväll ska jag städa lite, laga mat och plugga. Det jag kommer göra är förmodligen att kolla på OS och vika lite tvätt. Men ambitionen finns där iaf.

Pusshejdå.

Förklara för mig

Hur tänker du då?


Det här var tänkt som en hyllning.

Ibland vill jag tillbaka. Tillbaka till de där första trevande stegen.
Minns du?
Du gjorde mig lycklig då - du gör det nu.
Men det är det, det är då,som är kärnan.
Jag vill inte glömma bort det.
Jag kan nog inte glömma det.

Du värmer mitt hjärta.

Nygammal

Jag är egentligen inte ny här. Jag hade en annan blogg förut men av olika anledningar kände jag mig manad att fortsätta mitt bloggande under ett nytt namn. Det var lite synd, jag tycket om min blogg. Men men, that's life. Välkommen!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!