Vi blir tre

Här är vår nya familjemedlem. Den här bedårande lilla finska lapphundskillen flytter hem till oss i början av december. Behöver jag säga att jag längtar? Tror aldrig tiden har gått så långsamt, men jag är så glad så glad.

Vad tycker ni att han ser ut att heta? Vi klurar på ett par namn, men har inte bestämt oss än...


Det är sant

Jag är helt sjukt trött. Har precis, nätt och knappt, orkat betala räkningarna och måste packa ner lite grejer i en väska nu. Anar en förkylning i kroppen, jippijej. Men de säger ju att man inte kan få svinis om man är förkyld, alltid nåt. Jag skjuter gärna upp den ett tag.

Nu: SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGEN. Tack.

Don't believe the hype!

Okej, ni vet ju att jag skrev igår eller så att något sticker ut som väldigt positivt just nu? Så är det.

Jag tänkte att jag skulle outa detta någon gång den närmaste tiden, ska vi säga från nu fram till i morgon kväll? Någon gång mellan klockslaget detta inlägg publiceras och fredag kväll kl. 22.00 kommer mitt avslöjande. Det kan ske närsomhelst, jag har i skrivande stund ingen aning om när. Spännande va?

Och ni som vet vad det gäller, var goda och avslöja inget, ni får ju inte förstöra min hype!

När jag tänker på det har jag ju faktiskt en annan liten rolig hemlighet. Men den avslöjar jag nog inte. Kan bli för jobbigt, haha.


Jodå

Dagen har tagit sig, som tur är. Är fortfarande rätt trött, men inte så himla sur längre. Tur för Anders, men mest för mig. Hatar att gå omkring med känslan av att ha pms, fast jag inte har det. Nu ska jag åka hem och prova ett par byxor som jag fyndade på lunchen. Hoppas de känns fina nu med. Det faktum att jag nu kommer prova dem utan strumpbyxor under (orka ta av sig dom i provrummet) borde ju bara bidra till det bättre. Trots att det förmodligen inte syns någon större skillnad, så tycker jag att strumpbyxor/långkalsonger under byxor alltid bidrar till en obehaglig korv-känsla.


Trött och jävlig

I dag är jag trött och på rätt dåligt humör. Känner mig less på både det ena och det andra. Försöker tänka positivt kring dessa saker, lyckas ofta, men ibland räcker det med en natts dålig sömn för att den negativa känslan i kroppen ska ta över. Som i dag. Men, lyckligtvis har jag i bakhuvudet hur saker egentligen ligger till och hur jag ska tackla dem.

Well well… Det här känns som ett inlägg mer lämpat för min
andra blogg. Kanske utvecklar jag där vad det här egentligen handlar om. Hej då.

Ps. Det finns en grej som sticker ut som väldigt, väldigt positiv just nu. Kanske berättar jag om den vid ett senare tillfälle.


Vendredi

Ledig fredag. Jag hade verkligen sett fram emot att få sova ut, men icke sa nicke. I vanliga fall är jag helt DÖD när anders lägger sig i sängen för att kramas en minut innan han ska åka till jobbet (han åker väldigt tidigt). Men idag vaknade jag när han gick upp och kunde givetvis inte somna om. Jävla skit! Nya tag i morgon bitti, hoppas jag.

Planer för dagen? Hmm, jag ska nog ta mig en sväng till biblioteket och låna en viss sorts böcker. Dessutom måste jag tvätta mitt feta hår och packa in det. Jag har verkligen slarvat med inpackningar den senaste tiden. Inte bra.

Sen då... Hmm, borde städa, borde.. säkert nåt annat nyttigt. Vi får väl se hur det blir mer det.

Jag är lite disträ för tillfället. Men på ett bra sätt.

Runkesten etc.

Wow, jag måste säga att det här är imponerande omfattande för 1500 invånare. En oproportionerligt spännande tätort, liksom. Jag vill slå ett speciellt slag för Runkesten. Vilken.. sten!


Dag ett

Nähä, dags att stänga igen datorn och snart även les yeux. Är inte måndagar riktiga skitdagar? Jag tycker nog det. Noll rätt.

Imorgon är det iaf tisdag, vilket bara är.. näst sämst, haha.

Nu säger neggogeggot godnatt!


A win-win situation




När man inte kan bestämma sig.


Gud, uppfinn nåt nytt

Ikväll blir det myskväll med färska räkor, tillbehörspaj (cissi, haha?) vin för första gången sedan samos (?), idol och hela tjonkarången. Mm just det, tjonkarången. Gud så skönt det är/ska bli. Är så trött så trött och måste ju vara utvilad och fit for päronbesök i helgen!

Idol alltså. De flesta är så himla dåliga i år, det är nästan pinsamt, och när juryn säger att det är det bästa startfältet någonsin måste de ju veta att de LJUGER. Herregud. Camilla är värst. Så himla pinsam, och kass, naturligtvis. Men Tove är söt och har nån slags potential, I guess. Karaokesnubben har också det men har samtidigt så kass musiksmak, så det blir inte bra ändå.

Om jag nån gång söker in till senioridol eller så ska jag sjunga Nåt för dom som väntar. Skulle bli såå bra!

Kan inte tro det...

Hej på er,

här sitter jag och äter maränger. Gott! Det är nåt trist frågesportprogram på femman, men frågesport är ju alltid frågesport. Jag gillar frågesport (och är rätt bra på det).

Och enda anledningen till det här inlägget är att jag tycker om att ha så många läsare som jag haft de senaste dagarna (det är nånting med mig som drar) och gärna lockar hit er på falska grunder. Tihi så busigt va!

Gnatt

Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar

Hade en kändisspot i dag: Markus Krunegård på centralstationens Espressohouse. Han såg ut som han gör på tv. Så det var ju spännande. Nån som lyssnat på hans två skivor som släppts (på cd) i dagarna? Jag tycker att Markusevangeliet, hans förra album, är ganska bra. Jag är en vampyr är ju däremot väldigt catchy och bra.


Carro tipsar!

Den låt jag lyssnar mest på just nu är All you do is talk med Black Rebel Motorcycle Club. Orkar inte förklara varför den är så bra, men det är den, så lyssna!

Och en annan grej. När jag var hos frisören sist köpte jag en bra grej. (Ja, jag är en typisk sådan som frågar: ”Åh, vad är det för nåt du sprayar i mitt hår nu? Är det bra?”, och sedan såklart köper produkten, för man kan aldrig ha för många braiga hårvårdsprodukter, right?

Nu sist så blev det en moisture kick-spray från Schwarzkopfs BC-serie. Är inget fan av det märket egentligen, men den här sprayen är riktigt bra. Går att spraya i såväl fuktigt som torrt hår och är perfekt när man haft mössa och/eller halsduk på sig och håret känns lite flygigt. Eller när det bara behöver lite extra fukt och glans. Som en handkräm för håret, som min frisör sa. Och bonusbra är priset, 130 spänn typ, och att den luktar väldigt gott! Tips!


Krispigt!

Idag har jag varit rätt retlig. Stört mig på folk på jobbet, stört mig på skrikskrattande tonåringar på spårvagnen, stört mig på att ipoden inte shufflar fram några bra låtar. Vem fan har lagt Frida Hyvönen där, förresten? I dag har min lilla devis - jag stör mig på de flesta - stämt bra. I morgon får vi hoppas att folk inte är lika jävla jobbiga. Ja, det hoppas vi.

Ikväll var vi i alla fall ute och promenerade, jag och mina fina kille. Honom stör jag mig inte på. Rätt kallt ute nu, men krispigt HAHAHA. Trots att jag dör så töntiga är de - uttryck som bolla, ligga i pipen, krispig - så kan jag inte låta bli att använda dem. Konstigt.

Jajaja. I morgon är en annan dag.

på gång

Jag klurar kring mitt bloggande. Några olika lösningar ligger i pipen (HAHAHA), jag tror att jag har kommit fram till hur det blir. Spännande va? Med lite tur kan jag presentera lösningen senare i dag (men jag skulle inte räkna med det, om jag var er).

Nu måste jag nog banne mig brygga lite mer kaffe (tröööött), rensa/sortera garderoben (igen) och packa ner lite fina kläder i en weekendbag. Åker ju bort i helgen. Skulle även vilja hinna vinna (shit vilken ordföljd!) lite pengar i poker. Det var några veckor sen sist.



Kanelbullens dag

Bloggade är, som ni märker, inte högprioriterat just nu. Eller egentligen är det så att jag inte har nån lust, för det finns hel del som jag skulle kunna skriva om. Kanske kommer lusten tillbaka, kanske inte. Jag längtar väldigt mycket tillbaka till semestern, men kniper samtidigt energi från all sol, värme, glädje och kärlek jag badade i där nere.

I morgon ska jag ha Episerver-kurs hela dagen. Som att att jag behöver det, jag är praktiskt tagit expert i detta program (på riktigt, inget ljug).