Ett ord:

Grått.

Måndagslyx

Nähä. Om man kanske skulle ta och brygga sig en kopp te (brygga låter bättre än att sätta på vattenkokaren), lägga sig i sängen och läsa tidningen som inhandlades igår. Mm varför inte.
Ha en skön måndagseftermiddag ni med!

Bowling for..

Efter middagen igår fick ödet (eller rättare sagt det faktum att vi precis missade tväris vid gullmarsplan) bestämma att vi drog hem till cissi. Där var det partyparty och lite packipackat. Vilket inte jag var då huvudvärken satte stop för mitt vindrickande allt för tidigt. Hursomhelst drog vi på lite spontan discobowling, vilket är rätt kul i alla sin nördighet. Synd bara att jag är kass på bowling. Och, återigen, synd att mineralvatten blev min melodi för kvällen. För ja visst man kan ha kul nykter och allt det där, men, bowlingskorna med kardborrebanden (!) blir nästan olidligt fula i nykter tillstånd.

56091-291 56091-288 56091-289 56091-290 56091-292 56091-293

Ps. Kvällens roligare var Paulina som varje gång David, hennes kille, skulle skjuta iväg ett klot skrek "David, du är sämst!". Haha, det var nånting med tonfallet. Och det faktum att han totally tog åt sig! Och sämst, tja, det var nog att jag var rätt dålig. Sånt som händer. Även solen har sina fläckar.


Nu måste jag städa för det var en herrans massa dagar sen sist!

Helgkoll

Hej blogg

Nu är det helg igen. Tänker inte hålla på att tjata om hur skönt det är. Eller jo förresten, lite, för helgen är faktiskt extra skön när man vet att man (jag) är ledig måndag och tisdag också. Kan liksom slappna av ännu mer då. Sådetså. Den här helgen ägnas hursomhelst åt planerat lugn. Jag blir stressad av att vara helt planlös, men nu har jag schemalagt läsning, liggaisängentid och film- och tv-tittande. Och inget ränn på stan eller shoppande (nästan). Är jävligt nöjd.

Okejokejokejokej.

Mer än halva praktiktiden har gått, förresten. Igår hade jag nåt slags kvartssamtal med chefen och LB. Blev mer eller mindre lovad vik när jag är klar. Har ingen aning om hur jag ska föhålla mig till dig, och jag tänker heller inte göra det. Än. Nu.

Vad jag vet är att jag saknar göteborg. Ännu mer än vanligt den senaste tiden. Att sova i garderoben, gå upp och se ut genom de stora stora fönstrena, kunna promenera till stan, min stad. Träffa vänner. Och snart kommer alla ljus upp på liseberg. Jo jag vet, när man är långt borta tenderar saker att få ett romantiskt skimmer över sig. Jag glömmer lätt hur mycket jag hatar det eviga blåsandet, osv, men jag saknar Göteborg och mitt liv där. Så är det med det.

Tidigare idag åt jag i alla fall en fet chokladtårta. Och ikväll blir det libaneskäk. Det är jag nöjd med.

Allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd

Jag skulle kunna köpa allt allt från H&M:s trendavdelning. Lagom duktigt inspirerad av tillexempel acne är den. Men till typ halv acnes priser. Rätt dyrt för att vara hm, men fint fint. Längtar tills nästa festligare tillfälle då jag får använda min underbara grå med de stora knapparna... Så, vem som, bjud mig på fest!

Annars då?

Jag har börjat fundera på att skaffa en annan blogg. Som typ ingen jag känner till känner till. Som inte handlar om mig utan om det jag skriver. Där jag kan skriva vad jag vill. Och ärligare. Om det jag tänker och känner. Och om folk jag stör mig på. Alltså inte namngivna då, men ändå. Åh han den där grannen är så stööörd. Till exempel. Jag kommer inte orka göra det. Skaffa riktig blogg. Men det vore ju nåt.

Nja

Satans jävla trötthet. Hate you. Och i dag har jag söndagsångest också. Brukar inte ha det så ofta, så hårt, längre. Men i kväll smyger den sig på. Jeje. Det pirrar i min mage iaf! för jag är så kär. I mannen med världens hetaste mage. Bland annat.

Jahaja. Så är det med det.

Baybay.

Ps. Jag kommer bli ett jävla fetto för jag rör inte på fläsket längre. Alls. Och nej, den dagliga jävla promenaden från Karlplan till SVT räknas inte. Fan. Måste måste måste. Nästa vecka börjar det nya livet. Igen.

En (helt) ny karriär?

Idag har jag lekt hovreporter, ni vet sånna där som bara Svensk Damtidning och Se&Hör har. Och i onsdags gjorde jag ett bildspel med Kylie Minogue. Tror jag gillar den här utvecklingen. Lättsamma, ytliga grejer är bra.

Men nu är det äntligen, äntligen fredag. Jag är fortsatt mycket förkyld. Snor i hela hjärnan. Det gör det så himla mycket svårare att tänka. Helst skulle jag ta nässpray varannan timme, men då fuckar nog snoken ur totalt.

Ikväll ska jag glo på Idol (ja jag kollar på skiten och Christoffer är bäst), dricka rödvin och bli bjuden på mat. Och så ska jag äta chips. Är nog bäst att jag går bort till C & J.

Ha en skön helg!

Tyck synd om mig, jag är ensammast i sverige

Min blogg hatar mig. Jag klandrar den inte. Det här får väl ses som nån slags konstgjord andning.

Annars då?

Har varit i göteborg. Behållningen där var att träffa söta Sandra och Matias och Charlott. Och fikan hos Alex och Nicklas. Och Lisebergsavslutningen tillsammans med samtliga ovan nämnda. Och snabbislunchen med Niclas, min kära extrastorebror. Jag saknar er alla, mycket!



Sekundärt skönt var frissabesöket i går. Toppklipp och luggfix och slingor.

Positivt med att vara tillbaka här är den inplanerade helgen med Cissigull. Och att det är onsdag kväll nu, och alltså nästan slut på arbetsvecka.

I övrigt hatar jag aldrig Stockholm så mycket som under rusningstid. Någon av de där morgnarna kommer jag slänga mig på golvet (eller på folket som står på mig blir det ju) och skrika.

Ps. I kväll när jag kom hem låg det ett tjockt kuvert på dörrmattan. Jag som aldrig får paket på posten, om jag inte fyller år eller så... Men det fick jag ju! Älskar dig sötnos, du är så bäst.

Och så lite bonus.


snakke norsk?

I ett desperat, arbetslöst, ögonblick för ett tag sen registrerade jag mig på rekryteringssajten Komet. No luck där, men då och då kommer det mer eller mindre frestande jobberbjudanden. Som idag:

Hej Carolina!

Vi har idag funnit följande uppdrag som stämmer överens med din profil:

Reception/Kundtjänst Norsktalande kundtjänstmedarbetare, Deltid, Göteborg

Undra vad jag sagt eller gjort som fått dem att tro att jag kan prata norska? Och på ett teknikföretag dessutom. Hmm.

.......

I övrigt: huvudont och halsvärk.

Skönt

Det är helg, jag är inte i Stockholm - för jag är hemma, på åkersgatan! Mycket mycket skönt. Och solen skiner från en klarblåhimmel - ja ni förstår ju. Skönt.

Det enda jag egentligen önskar just nu är att helgen kunde vara några dagar längre!

Varning för smågnäll

Så är ni känsliga, överpositiva eller så är det bara att titta bort.

Jag ska i framtiden, när jag blir stor, göra allt jag kan för att få jobba halvtid. Typ 75 procent vore lagom. Med lediga dagar mitt i veckan då och då. Poff, det var livskvalitén (och det lilla uns pigghet som en gång bodde i mig) som försvann. Men på praktiken går det bra! Är där lite för mycket bara.

Cissi är på Madeira. Jag är vansinnigt avundsjuk. Glad för hennes skull, givetvis, men inte utan ett litet stygn av bitterhet. Vill också ha värme och sol och inga förpliktelser. Men i morgon åker vi till Småland, alltid nåt. Jonte fyller år och jag ska överraska! Hoppas han blir glad. Ungen önskar sig cash, för han vill köpa en flashig mobiltelefon, så jag antar att det bara är att punga ut.

Nu är det läggdags för jag börjar sju i morgon, snuskigt tidigt givetvis.

Förresten, det dummaste jag hört idag är SJ:s nya traderaauktioner. Tänker inte ens börja. Suck. Ännu en anledning att hata statens järnvägar.