Fläng

Så många besök (och besökare) och inga nya inlägg, ojoj så besvikna ni måste vara. Men nu kommer ett. Och jag är i Västerås för jag tyckte att jag hade varit hemma och vänt länge nog. Men när jag väl kommer hem igen får det vara nog med flängandet för ett tag! Ni som vill ha mig får från nu komma till Götet. Och det var nog allt för nu.

Morgon

Solen skiner och jag ska ut och powergå. Intressant va? Godmorgon!

Rastlös

För ett par timmar sedan fick jag ont i hvudet, bara sådär. Fattade först inte varför men så trillade poletten ner. Just det jag har ju druckit kaffe tre gånger varje dag den senaste veckan. Då går det så. Jag som inte är så speciellt förtjust i beroenden av något slag satte duktigt på kaffebryggaren. Och nu gör det inte ont längre.

Sandra har varit här idag och vi gjorde tacopaj och kollade (yeah well) på Ordjakten och MTV och åt glass och drömde oss bort. En bra dag alltså men nu känner jag mig rastlös och uttråkad.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Göteborg igen efter tågresan, som blev bussresan mestadeles, från helvetet. Ett blött helvete. Närmare beskrivning imorgon om jag orkar. Har inte ätit nån choklad idag heller. Därför är jag en gnutta sur. Det blir man visst av att vara på avvänjning. Tidigare ikväll när jag väntade på ett tåg i en jävla håla nånstans åt jag ett äpple istället för den chokladbit jag ville ha. Äpple. Det var starkt av mig. Nu ska jag äta något ickesött och sedan väntar sängen förmodligen.


56091-204 Vissa är glada trots helvetesbussresor.


Linnéa

Åh jag känner mig grymt osocial. Hela huset (eller dess invånare iaf..) sitter framför tv:n där nere (liksom resten av Sveriges befolkning kan jag tänka mig) och glor på Morden i midsommer. Men jag orkar bara inte. Lite för mycket engelsk landsluft och mysmord för mig. Kanske nästa tisdag. Eller kanske inte. Istället har jag läst Babar för Linnéa som bestämde sig för att sova här i natt. Och så pratade vi om allt möjligt: solen, översvämningar och  vad vi ska bli när vi blir stora. Denna lilla flicka är så sjukt klok och verbalare än rätt många i min egen ålder som jag råkat på (dock inga närmare bekanta som tur är..). Men ändå. Shit hon är sex år! Och så smart och så söt. Om några år - sisådär 20 kanske är lagom? - kommer pojkarna stå på rad (och moster carro kommer se till att bara de bästa överhuvudtaget får komma i närheten).

56091-203

Det kliar så jag kan dö på ena ögonlocket, precis vid fransraden. Jag tror det är ett knottbett. Jävla fucking knott(ar?), ni är så sjukt förbannat meningslösa att ni borde falla ner döda av bara det faktumet. Allihop av er. Hat.

Hundar har också känslor

Stackars Baloo tror att han har blivit övergiven och föräldrarlös nu när Johan har åkt tillbaka till Stockholm och Cissi till stallet för att rida tjockisBella. Jag försöker tala om för honom att matte snart kommer hem igen men han vill eller kan inte förstå. Istället ligger han antingen och stirrar tomt framför sig eller springer fram och tillbaka som en desperat dåre då han hör någon ute på gatan. Stackars.

56091-199

Grönt nej tack

Bara för att jag skrev det i bloggen började jag tänka extra mycket på hur illa jag egentligen mår av min hiskeliga utväxt. Därför gick jag, när vi hade skjutsat Johan till tåget, in på ICA Kvantum i Vimmerby för att kolla om det fanns någon lämplig hårfärg som kunde lösa mitt problem. Vid första anblick fanns det det, flera stycken, men speciellt en mellanaskblond variant som såg alldeles förskräckligt fin ut på framsidan. Och det stod ingenting om att det inte fungerar på blonderat hår heller. MEN när jag stod där och febrilt letade efter varningstexter steg pulsen samtidigt som en klump bildades i magen och jag fick påminna mig själv om mitt innerliga löfte om att aldrig färga håret hemma igen efter den där grönincidenten... Så jag lät bli. Det får bli frisören. Snart, tack.

Bläää

Gah jag har tråkigt. Eller tråkigt och tråkigt men jag är mucho rastlöst. Så mycket så att det kryper i kroppen. Jag är helt klart väldigt, och alldeles för, dålig på att göra inget. Chilla och ta det lugnt. Inte bra det där.

Men spänstig som en kossa, det är jag i alla fall. Damn, måste börja bestämma mig för om blonderingens tid är förbi (för nu) och jag ska gå vidare mot mörkare tider, för den hiskeliga utväxten börjar bli riktigt jobbig att leva med. Dock ser den lite extra hiskelig ut på just denna otroligt smickrande bild.


Midsommar

Vi är i mariannelund och firar midsommar mm. Igår bjöd vädergudarna oss på en femton timmar lång midsommarskur och vi valde därför att ta på oss våra allra somrigaste kläder (jag till exempel i övertydligt storblommigt) och tillbringa större delen av dagen inglasade. Och det var rätt mysigt det med:

56091-192 Lillasyster och storasyster.
56091-190 BusBaloo om lyssnar mer till Ballen än till sitt riktigt namn.
56091-195Mor och far Andersson.
56091-189 Snyggt pokerfejs.
56091-196 Så här mycket pokermarker hade Cissi vid ett tillfälle.
56091-197 Så här många hade jag vid samma tillfälle.
56091-191 Mys.
56091-194 Mys 2.
56091-193Och gaaaapa.

Glad midsommar på er alla korvar!

inaktiv

Jaha ja men då förstår jag. Mitt studentkonto hade inaktiverats för att jag är så inaktiv. Såklart! Jag loggar ju bara in på den där jäkla skiten minst en gång per dag. "Vi har rensat bland kontona och tagit bort de som är inaktiva och då råkade vi ta bort några extra. Ringde inte vi dig igår?" Mannen på IT-supporten var dock så trevlig och käck att jag inte kunde skälla ut honom utan istället nästan var onödigt tacksam. Men nu vet ni, allt löste sig till det bästa. Tur det i dessa dagar då jag får fler mail från SVT än vanligt.

inmedmagen

Bra musik (att powerwalka till):

1. Read my mind - The Killers
2. Soul meets body - Death Cab For Cutie
3. Little bird -  Lisa Miskovsky

Det måste vara nåt med takten eller liknande, för oj så spänstigt jag går med dessa låtar i lurarna.

Lalalaa

När vi gick hem från Liseberg nu för en stund sen så tänkte jag, som jag gör titt som tätt, att gud vad snygg han är min pojkvän. Så jag var tvungen att ta en bild på honom.


56091-185

Ikväll var vi alltså på liseberg. Jag, Sandra och Noomie gick dit för att se Ted Gärdestad-hyllningskonsert (eller något liknande) och det kan låta lite töntigt men var rätt småtrevligt emellanåt. Ebbot och Nicolai Dunger var där och det var fint. Det roligaste var när stipendiet skulle delas ut och vinnarna, två unga hiphopare plus en sångerska från Stockholm, skulle framföra en låt och svor och hade sig så mycket att pensiosarna reste sig och gick. Fan jag ska aldrig bli så där gammal och bajstråkig. I så fall vill jag inte bli gammal! Sen okej var mitt hatobjekt Spyan Maggio där också, men hon var ganska lätt att ignorera, trots den märkliga posedansen hon utövade. Jag vann ingen stor aladdin idag heller. Jävla skit.

Kören var inte riktigt så här suddig i verkligheten. Men ganska fjantig (den långa var mycket fjantig).

Och så lilla Spy.. Veronica. I egen hög tantig person.

Men Ebbot och Nicolai var bra. Den senare är så.. mysig.

lasagne

Man skulle kunna tycka att det är lite miserabelt. Det faktum att jag sitter framför datorn och äter uppvärmd lasagne (som jag nu fick stoppa tillbaka i micron eftersom den inte var varm igenom). För tredje dagen i rad. Ur matlådan som den blev infryst i. Men nejdå, tyck inte det. Jag orkar bara inte laga mat, ännu mindre när det bara är till mig, så så länge det finns färdig äter jag den såklart. Och jag (eller hm mest anders faktiskt) lagade den ju faktiskt i söndags. Så den har blivit lagad en gång. Och DESSUTOM ligger det en dammsugare, även kallad punschrulle, och väntar på mig i kylskåpet. Men inte innan maten. Så jag äter min lasagne med god aptit. Det är dessvärre den sista lådan. Vad ska jag äta imorgon nu då?

Kolla, jag är som en liten liten tant. Kaffe med mjölk och punschrulle. Och med alldeles för mycket tid över, tro mig jag vet.


glaglassigt

Nu ska jag, äntligen, gå ut i solen och glassa med Sandra och Noomie. För övrigt är jag världens mest veliga människa! Det är jobbigt.

Och nej, jag tycker inte att min gröna kjolklänning är tillräckligt pigg så jag är tvungen att piffa upp den med min rosa väska med kära sköldpaddor på:


ORKA

Jag stör fan ihjäl mig. Av någon anledning kan jag inte logga in på min GU-mail. Jag gjorde det igår förmiddags, med mina sparade inloggningsuppgifter som jag alltid gör, men när jag sedan skulle logga in på eftermiddagen så stod det att jag angett fel användarnamn eller lösenord. Trots att jag gör på exakt samma sätt som alltid annars. Och Anders kan logga in på sin. Nu när jag testar igen funkar det fortfarande inte. Jävla fan. Antingen har någon hackat mailen och ändrat mitt lösenord (för det låter ju som en alldeles vansinnigt rolig grej att göra - och det har hänt mig förut) eller så har GU bestämt sig för att ändra mitt lösenord. Utan att meddela mig. Schysst. Roligt. Verkligen.

Idag skiner solen. Jag har varit vaken ett bra tag redan. A jobbar. Jag tvättar. Ikväll ska jag till liseberg.

Solskenshumör tack

Nej nu kan jag inte sitta här längre, måste ut och låta solen smitta ner mig lite. Sagt och gjort.

.....

Uschi & Gabbana

Nu har jag svettats litegrann, det var skönt. Sprang på Niclas också. Han skulle gå och äta lunch. Men nu till saken:
Är inte det här det äckligaste ni sett? För mig hamnar det på topp fem i alla fall. Första gången jag såg det chockskadades jag hårt och det tog flera timmar innan jag fullt hade återhämtat mig. Haha vad roligt det vore om de på spårvagnshållplatsen trodde att jag, iklädd min heta powerwalkmundering, stannade, plockade fram mobilen och fotade annonsen för att jag tyckte att den ypperligt äckliga varelsen på bilden är het eller nåt. Det vore mycket komiskt om någon människa såg på mig på det viset. Och jepp, det är min spegelbild ni skymtar mitt i bilden (och lite finger i förgrunden). Återigen, mycket het powerwalkmundering.

56091-180

ge mig

Jag och min trötthet borde ge oss ut på en morgonpowerprommis. Damn att jag inte kan fortsätta sova när A har gått upp och iväg. Blä för jobb, jag vill att vi ska bli ekonomiskt oberoende. Så fort A har skrivit sin bestseller så.. Ja, jag kan ju också skriva en för säkerhets skull. Nä nu ska jag röra lite på fläsket.

Hade inte haft nåt emot att hänga med älsklingen i Italien nu istället:

56091-179


trött som en gnu

Oj så otroligt trött jag blev nu. Efter middag och promenad runt stan. Vad ska man göra åt detta då? Ge vika och slumra i soffan? Pigga upp sig med hjälp av kaffe? Sockerchocka med godis? Hum jag vet inte riktigt.

gnäll gnäll gnäll

Jag är hungrig och det gör mig grinig. Extra grinig, för jag är rätt grinig som jag är idag. Nej det är inte vidare sexigt jag vet, men jag kan tyvärr inte hjälpa det. Eller vill inte iaf. Och nej, jag har varken mens eller pms. Vad jag vet. Som tur är står en lasagne i ugnen som är klar om cirka en kvart. Det gör det griniga lite mer uthärdligt. Och bara sådär så fick ni ett extra meningslöst blogginlägg. Håll till godo!

lördagen

För en vecka sedan var det min födelsedag och strålande, stekhet sol. Idag är det grått och vilken jävla lördag som helst. Kontrasten är lite beklämmande. Ni vet lite sådär som att den gröper ett inte obetydande hål i magen. Från 100 till 0 på.. en vecka. Grått grått grått. Sov till tjugo i ett idag förresten. Fattar inte vad som händer med mig. Minns som sagt inte senaste jag sov så länge, och nu två dagar i rad? Jag måste ha ett stort inneboende sömnbehov i mig.

Förresten, en parentes. GP är verkligen en, i många hänseenden, bedrövlig blaska. Alla dessa korrfel (korrekturläser ni era artiklar överhuvudtaget?) och usla rubriker. Jag förundras om och om igen av kvaliten, eller den bristfälliga dito då, på denna Sveriges näst (?) största tidning.

Jorå men annars så är ju livet alldeles underbart.

............

Haha nu talar Linda Bengtzing ut. Om Magnus Hedman och om hur smutsigt det var. Igen. För Ronnie Sandahl. Vilka sopor.

gomorron

Idag sov jag till 12, mer eller mindre. Det händer inte särskilt ofta. Nej inte ens när jag har varit ute, speciellt inte då. Och så blev jag på lite dåligt humör, men det ska jag försöka skaka av mig för det är fredag och jag ska göra roliga saker idag! Något som skulle göra mig väldigt glad är om detta, iallafall hyfsade väder, kunde fortsätta så jag kan få ha min nya blå sötsak ikväll. Med leggins då, men ändå.

Idag måste jag verkligen röra på fläsket för fan vad mycket godis jag åt igår!

Oh my god osv.

A sitter och kollar på South park medan jag nördar mig framför datorn (ligger 53 kronor plus på pokern hittills idag, yeeha). När jag var nykär i Anders såg jag vid något eller några tillfällen på South park med honom. Jag förklarade att jag inte brukar titta på det men när vi satt där och kollade sa jag "oj det är ju riktigt roligt hihihi". Och jag trodde nog just då att jag faktiskt tyckte det, full av god vilja och fjärilar i magen. Nu när jag är lite mer gammelkär i samme man kollar jag definitivt inte på South park, och om jag vill se nåt annat på TV:n samtidigt som det går ber jag honom vänligt men bestämt att byta kanal.

vid smutsiga Hulingens strand

Oj, just det, idag börjar ju Hultsfred. Hade nästan glömt. Det var ett tag sen jag var där nu. Är väl för gammal. Sandra säger ju att jag faktiskt är stor nu, 24 år.. ung. Men det är alltid nåt speciellt med Hultan.

frestelser

Det är farligt att ha inte bara en, utan två, dygnetruntöppna mackar bara några minuter hemifrån. Just nu är jag till exempel väldigt sugen på, låt oss säga daimchoklad, och den nya Modette. Gissar att jag kommer gå dit och handla just detta inom den närmaste halvtimmen. Jag blir svagare och mindre motståndskraftig på kvällar och nätter. Mot allt möjligt. Det är inte bra detta, att ha frestelserna lättillgängliga dygnet runt.

.....

Äsch, jag stod upp emot de inledda frestelserna och käkade istället filmjölk mot problem-magen och även något digestive (uttalas dajdjästiv så blir det mycket roligare). Det var starkt av mig. Nu blir det sänggång.

regnigt

Jag börjar tina. Det var kallt på liseberg, ja utomhus överhuvudtaget. Var och såg Tomas Di Leva. Jag tycker inte att han är särskilt bra men Alex gör. Och jag har lisebergskort, så varför inte? Det var alltså väldigt kallt och jag frös. Konstigt, för bara nån dag sen var det dubbelt så varmt som det är nu.
Jag har lite ont i magen, undra vad det är.

Förrut idag träffade vi A:s mamma som är i stan nån dag eller två. Vi fikade på ett av Hagas alla caféer (alla är ju likadana) och jag pekade ut min blivande lägenhet. Den ligger på gaveln på andra våningen på det grågröna trähuset en bit in på Haga Nygata. Ser fram emot att få bo där. Och så fick jag födelsedagspresenter också! Två par söta bögstumpor och en klänning som jag haft cravings på ett tag. Så här ser den ut (ja jag vet, den bara skriker carro):




Och så lite bildbevis från Liseberg (en på di leva också bara för att. Han snurrade omkring mycket på scenen.)

Alex och hennes snyggväska.
Work it, baby!
Vi.
Och han.

brr

Jaha, såklart. Idag är det i det närmaste kallt. Jag frös i början av min powerwalk i morse (räknas 10.30 som i morse? innan frukost iaf!). I Sverige verkar det inte finnas något mellanting vädermässigt. Superhett eller supersvalt. Lite konstigt i detta annars väldigt lagoma land.

Boktips

Här kommer ett boktips från mig till er, kära bloggläsare. Har en fjärdedel kvar men känner mig ändå tämligen säker på att jag kan rekommendera den. Om inte tar jag tillbaka det när jag läst klart. Funkar nog både för killar och tjejer.

56091-170

ärtig och grön

Denna roliga lilla grej köpte jag på Gina tricot idag. Trodde att det var ett linné när jag såg den på galgen, men på lappen stod det kjol. Men med axelband?? Som tur var har jag en väldig fiffig och modemedveten pojkvän som förklarade för mig hur den skulle vara. Jag tycker iaf den är knasig men jättesöt så jag kunde inte låta bli. T-shirten under är en urgullig födelsedagspresent från Cissi, som kom fram till sist (lång historia).



Framöver ska det visst bli svalare. Kalla mig hemsk men är så fallet ska det faktiskt bli skönt att få andas lite igen. Vad sägs om 24-25 grader och övervägande sol, vädergudarna...? Jatack!

Födelsedag

Igår fyllde jag 24 ansenliga år. Min födelsedag var varm, högljudd och mycket mysig. A (eller egentligen monsterbilar utanför fönstret) väckte mig vid 7 (!) med frukost på sängen och presenter. Bland annat fick jag den perfekta tröjan från Acne som jag trånat efter i över en månad nu. Och självklart tog jag på mig den nästan direkt trots att den är finstickad och att det är rätt varmt ute. Kommer förmodligen överanvända den men det skiter jag fullständigt i för den är så jättejättefin och snygg och perfekt. Hursomhelst är ju 7 ganska tidigt så vi slumrade lite efter det och gick sedan upp vid 10-tiden igen. För att gå på stan och shortsjakt (vilket visade sig vara lite av ett övermäktigt projekt då jag idag lämnade tillbaka shortsen jag köpte).
På kvällen firade vi min födelsedag på takterrasen, ackompanjerade av motorljud från monsterbilar som körde omkring inne på ullevi. När de tystnade blev det nästan lite tomt. Hursomhelst var allt otroligt gott och mysigt och roligt och fint. Tack!

56091-15556091-160 56091-15756091-16156091-15856091-16256091-16456091-16356091-166

sommar

Har haft världsmysig kväll med grillning på en gräsplätt i underbar, underbar sommarkväll tillsammans med lika fina vänner. Alldeles strax fyller jag år. Så jag ska nog gå och lägga mig nu så det blir födelsedag.

felkommateringar

Två journaliststudenter (jag och A) vid frukostbordet läsandes en skivrecension i dagens GP.

A: Det är åtta kommatecken i den här meningen.
C: Är de rätt då?
A: Nä.
C: Inte? (vill ju ändå tro att erfarna journalister på GP kan)
A: Nej.
C: Jag får se!
(tar tidningen, läser meningen, läser igen, fattar inget)
C: Men han kanske tänkte.. nej det är helt obegripligt.
A: Japp.

Insnöade? Nä då. Här är meningen förresten: "Men den lovar gott, och Good girl gone bad levererar, potentiell hit, efter potentiell hit i ett popland, vagt avgränsat av r'n'b-staket, med Timbaland som grindvakt på ena sidan, och en vilja att göra låtsasfarlig, men rätt oförarglig radiomusik som en sol, som värmer utan att bränna."

......

Nu ska vi lägga oss i solen och läsa låtsasmagasin.

trögt

Dagen har tagit emot lite. Hudvärk osv (tack vare helt orimligt innehåll i en viss glasflaska igår kväll samt kvavt väder). Men med en pojkvän som slänger ur sig saker som "jag blir kär i dig varje dag", helt apropå ingenting liksom, kan det inte gå helt fel. Och så lyckades jag äta sushi idag också trots att jag nästan aldrig gillar det längre.

Ikväll ehm, bänkar?, vi oss framför TV:n och kollar på fotboll och dricker absolut inte öl till men käkar möjligtivs lite chips. Och ge mig kall cola tack! (Det är varmt ute, har ni märkt?) Heja Sverige friskt humör.. och så.

Prioritering

Jag borde verkligen städa här idag. Vårt hem håller på att förfalla. Nä inte riktigt, men lite. Det är stökigt och smådammigt. Men först ska jag gå till stan och möta upp A som skulle "gå på stan själv en stund idag". Har jag förresten nämnt att jag fyller år på lördag!? Undra vad han skulle göra på stan en stund själv idag. Hihihi (ja jag är fortfarande barnsligt förtjust i att fylla år och få presenter trots att det innebär att jag samtidigt måste bli ett år äldre). Och sen är det ju fett slottsskogshäng senare i eftermiddag och kväll. För jag hoppas verkligen att detta räknas som fint väder. Mycket roligare att vara ute och dricka dunkvin och öl direkt ur burken än att sitta instängd på en pub! Jo så i alla fall, vi får väl se hur det blir med den där städningen. Man måste ju prioritera liksom.

trutt

Åh vad skönt att jag kunde sova ASDÅLIGT I NATT! Argh. Undra om det beror på min övertrötthet, fett-,socker- och koffeinintaget innan jag gick och la mig, värmen i lägenheten eller något annat. Borde kanske göra nåt vettigt när jag ändå är uppe. Till exempel gå powerwalk i morgonsolen (som trots allt tittar fram då och då)?

En lång lång dag.

Nu är jag äntligen hemma efter en, tycker jag, alldeles sanslöst lång, jobbig dag. Det var galet skönt att duscha efter att ha suttit inlåst (i princip) med ett tjugotal personer, varav allt för stor andel av dem har anledning att se över sin personliga hygien. Det luktade människokropp överallt. Iuh. A är och hämtar pizza från en restaurang inte allt för långt bort som vi till slut lyckades googla fram. Jag är vansinnigt hungrig, har knappt ätit nånting idag. Bra kombo det där förresten, massa jobb ingen mat. Jag är, som det förmodligen har framgått, ofantligt trött. Min skalle känns tillfälligt död och benen tröttvärker. Förut, i min desperata jakt efter lite falsk pigghet, hällde jag i mig en stoor kaffe. Det faktum att jag numer inte dricker kaffe särskilt ofta, samt att jag kombinerade den med en otroligt sockerproppad blåbärsmuffin, fick som följd att jag skakade och kände mig yr i säkert två timmar efter intaget. Jag är så vek ibland. Nu har jag förresten ätit den där pizzan. Och druckit kall pepsi till. I mitt tillstånd en underbar, ovanligt lyckad, kombination. Nu ska snart sängen föräras med mitt sällskap. Och jag ska inte ställa någon klocka.

Imorgon blir det klassgrej i slottsskogen. Det ska bli trevligt och det finns en överhängande risk (chans!) att det som finns kvar i vindunken, som inhandlades i lördags, tar slut.

När vi vandrade hemåt genom stan vid halv tio-tiden var det fortfarande över 20 grader varmt. Underbara, underbara sommaren verkar faktiskt vara här.

56091-153

let me go

Usch jag vill gå hem nu. Har varit här sen nio i morse och är alldeles för trött för mitt eget bästa. Citeterar den sopiga låten från, är det saab(?)-reklamen; Release meeeeee!

Rubrik tack

Jag har stora problem att få till en rubrik om en tjej som ger spelningar i Second Life utan att göra den superduperastöntigt. Undra varför. Förslag någon?

Tyst

Sluta prata. Sluta. Prata. SLUTA PRATA. Det förekommer en otroligt irriterande röst på redaktionen (ja just det datasalen). Jag har behövt lyssna på denna röst av och till i flera veckor nu! Och varje gång dess ägare öppnar munnen vill jag bara säga till den att sluta prata. Säg ingenting för man hör ändå inte vad. Var tyst! Det släpiga, smått efterblivna pratet irriterar nästan livet ur mig.

tillfälligt ordblind

Jag gjorde precis flera försök att blogga om helgen som precis varit, men då jag för tillfället tydligen är smått analfabetisk raderade jag allt. Kan dock avslöja att jag bland annat har druckit dunkvin i slottsskogen, powerwalkat i morgonsolen, läst underbart lättsmält skönlitteratur, hånglat samt spenderat en tämligen missnöjd och ofruktsam timme (eller möjligtvis två) i mitt andra hem Skolan. En i stort sett mycket bekväm och angenäm helg med andra ord. Imorgon ska visst vara en mellandag med moln (vilket är helt okej för jag måste förmodligen sitta stora delar av den i, just det, SKOLAN) men sen ska solen skina på oss! Lovar de. Jepp jag är väldigt väderfixerad för tillfället. Och om mindre än en vecka fyller jag år. Det måste då firas på nåt sätt tror jag.

Det är fredag

Jag är så slö! Så lat och så slö. Ibland i alla fall. Som ikväll när jag inte orkade följa med och handla och jag inte orkade hjälpa till att laga maten som handlades. Jag har i sanning världens bästa pojkvän. Alla kategorier. (Inte bara på grund av att han lagar mat åt mig. Såklart.) Ytterst subjektivt japp. Men även rent objektivt hamnar han på topp fem. Minst. Älskar.

Jag är lite sur också. För i flera dagar nu har det utlovats sol till helgen. Sol och över 20 grader. Lördag, söndag, måndag ja gud vet hur länge solen skulle hålla i sig. Men så kollade jag på det där jävla tv4-vädret tidigare ikväll och oops så hade 21 grader och sol förvandlats till 15 grader och moln. Samma tv4-väder som för bara några timmar sedan lovade mig sol! Buhu. Jag vill ha, nej jag BEHÖVER sol. Ge mig. Hmm senaste nytt ser visst ut
såhär: Bara att hålla andan och hoppas I guess. Blir det sol imorgon ska jag skjuta upp den där jäkla, förbannade, otroligt tröttande redigeringen till söndag. Och hoppas på att det nerladdade Indesignet håller måttet så jag kan sitta i pyjamasbyxor (med hål i rumpan) med skiten.

Nu ska jag och älsklingen, världens bästa pojkvän, spana in Dirt som vi.. fixat, då vi inte har TV400. Vad jag vet.

Stopp!

Nej nu tänker jag skita i det här och göra nåt roligare. EN VECKA TILL SOMMARLOV. En vecka. Och ja jag väljer fortfarande att kalla det sommarlov så jag får känner mig lite liten igen. Och inte så vuxen. Älskling, let's goooo! Snälla. Nu!