Monday morning, feels like..

God morgon! Ja, morgon mamma, trots att klockan är närmare 12. Jag tror att jag sov igen lite av gårdagens trötthet (trots många timmars sömn natten innnan och avsaknad av bakfylla). Nu känner jag mig hyfsat fräsch. Veckan som kommer har ganska mycket spännande att bjuda på!

Frisörbesök i eftermiddag. Äntligen...
...följt av Öl med Nic. Äntligen, där med.
Sen blir det lite jobb, lite Springsteen
(dags att inkassera en julklapp),
mycket Cissi-besök och en hel del 25-
årsfirande. Hoppas jag.

Ser bra ut på pappret. Och först ut är alltså frisören. Jag gillar inte själva frisörbesöket. Att sitta framför sin egen spegelbild i 2,5 timme samt det pinsamma, ofta krystade, småpratandet. Men efteråt känner jag mig oftast som en ny människa. Förmodligen blir det ungefär detsamma idag.

Segast just nu är Anne. På Grönkulla. Jag har laddat The Sequel, alltså fortsättningen på första delen, i typ en vecka nu - och det är 31,4 procent kvar. Inte sant. Komigenkomigenkomigen!

En uppdatering

Idag tvingar jag mig själv att göra ingenting. Hatar det, blir så rastlös. Men jag är benhård. Den jävla skräpryggen ska bli bra, snart, det har jag bestämt. Är rätt trött på att knapra piller och inte kunna träna. Och angående rastlöstheten, snart kommer jag få fullt upp så jag kanske ska passa på att njuta...

...dock skulle jag hellre njuta utomhus i solen. Börjar få otäcka och igenkännande vibbar från förra årets väderutveckling. Ifjol, liksom i år, var det fantastiskt väder kring min födelsedag men sedan kom det ju, som vi alla vet, av sig lite. Jag som har hört från typ en bergsäker tysk att det ska bli en fab sommar. Jävla tysk, kom igen nu.

I söndags såg jag SATC-filmen. Den var inte speciellt bra och en besvikelse. Framför allt var det den lövtunna storyn som störde mig. Med budgeten som jag inbillar mig att den filmen har kanske man skulle kunna få till en något mer raffinerad intrig. Men, jag inbillar mig ändå inget annat än att 80 procent av dem som väljer att gå och se SATC på bio tycker att den är uuuunderbar. De har ju så fina.. kläder.

En grej till, när jag ändå är här. Då och då ber jag min kille lägga in lite musik i min mp3-spelare. Så lyssnar jag på det när han inte i närheten och det känns lite som att han är där ändå. Fånigt, men mysigt, och så väljer han alltid massa bra musik som han vet att jag kommer gilla. Det är gulligt tycker jag.

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok tror jag. Ni vet när man läser något som är segt men man ändå vill veta hur det går? Så är det med den boken. Därför är det lika bra att bli klar med den så fort som möjligt.

Hello summer

I fredags firade jag midsommar med mina vänner och andra bekanta. Stundvis var det jäkligt kallt men ändå trevligt och bra.


Kånka möbler

Ikväll har vi möblerat om. Vi har flyttat typ alla möbler förutom garderoben och stereobänken. Rätt bra jobbat på 43 kvm. Ett tag var det fullständigt kaos och jag kände shit vi är förlorade. Men så efter några timmar började det arta sig och nu bor vi som i en studiovåning, vilket ju känns arty och bra. Imorgon ska jag fixa klart i kontoret/walkincloseten (tänk vad man kan göra med en garderob om man är tillräckligt begåvad). Då kanske, kanske det även kommer bilder på det hela. Man vet aldrig vilket humör jag och kameran är på. I övrigt får jag hoppas att ni (åtminstone vissa av er) haft en fin helg. Det har jag, jag är så jättekär. Godnatt på er, puss.

Kan inte stå emot

Jävla blogg. Jag vill inte men kan liksom inte låta bli. Idag har vi varit på stan. I många timmar, säker minst fyra. Och A har inte klagat en enda gång. Nej, han följer med till H&M och letar fram med nån blårandig sak med orden "den här skulle vara fin på dig". Eller nåt blommigt - "den här tycker väl inte du är fin?" (fast ironiskt då). Han är världens bästa pojkvän. Jag köpte bland annat en jättefin vattenkanna (japp nu är jag vuxen). Vissa klagar på Hemtex ständiga rea, själv välkomnar jag den! Perfa med halva priset på hemprylar ju.

Nu är min mage så proppfull av svenska (!) jordgubbar att det känns lite som sommar trots de blygsamma 15,9 graderna.

Big 25

Jodå, jag lever. Idag har jag dessutom fyllt 25. För typ en halvtimme sen föddes jag, fast ett kvarts sekel tillbaka då. Allt är bara bra förutom att ryggen värker av hård säng den är ovan vid. En av födelsedagspresenterna var en resa till Paris. Har alltid (i alla fall de senaste åren) velat åka dit så jag ser mycket fram emot det. Men nu ska jag sova. Puss.

Baksidor

Jag älskar sommaren. Sommmaren är underbar. Sol, värme, ljumma bad (förhoppningsvis), födelesdag, kall corona med lime i den ljusa sommarnatten, fräknar, bikinilinjer, konserter. Det och massa till. Jag älskar den.

MEN.

Sommaren har faktiskt ett par downsides. De två största stavas myggbett och kvav lägenhet. Båda stör min nattsömn. Det finns nog inte många som myggorna älskar så mycket som de älskar mig. Jag måste vara hemskt söt. Och det är inte många lägenheter som blir så varm som vår. Dygnet runt. Solen lyser rakt på våra giggofönster större delen av dagen. Och så sover vi i en garderob. Kanske är det dags att flytta ut till salongen?

Kuka nån?

Japp, jag är lättroad.



Kan riktigt höra samtalen vid middagsbordet.

-Vad ska du göra idag då älskling?
-Ja, det blir väl Kuka som vanligt.

Kommer man, som jag, från Småland blir det ännu roligare.


Hur man tänker med det namnet i Sverige undrar jag.

Äh

Jag är seg som en bulldeg. Imorse traskade jag hem från spårvagnen när solen gick upp och mötte tidningsbudet i dörren. Ändå vaknade jag vid typ 9 = inte pigg. Men igårkväll var det kul, och bubbligt - bokstavligt talat. Jag är skittrött nu som sagt men måste ju ta mig ut. Matilda är i stan, jag tänkte trängas lite med gröna kaniner och sno åt mig en kram.