Redken-mania

I dag fick jag (eftersom det redan är betalt blir det ju som en present) ett paket med de här härliga produkterna i. Har (with a little help from min redken-tokiga syster) upptäckt en webshop med utlandspriser på redken och massa andra skönhetsmärken. Och så skickar de fraktfritt! Helt perfekt alltså. Har stora förhoppningar på den mintgröna lilla filuren.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du kommer att bli så snygg i håret med alla dessa produkter, även om du är det nu också :)

Kanske ska ta klicka hem lite produkter jag med;)

Puss

Postat av: Cissi

Älska redken, det är det enda som gäller. Du kommer vara fast i träsket inom en vecka.. =) Jag klickade hem ett nytt id från sajten förut, köpte ett i-väntan-på-nytt-puder för några dagar sen som är hemskt! Eller det ser ju bra ut men min hud är i totalt uppror.. Tur att sommaren kommit säger jag bara så nu blir det naturell tills det nya kommit, så nu är det bäst att skynda hem till solen så jag får färg innan den går ner för dagen. det är ju hyffsat underbart att ha en balkong med sol mellan 10-20 typ ;) Puss!!

2009-06-24 @ 14:48:03
URL: http://jockessyrra.blogg.se/
Postat av: Carro svarar

Sandra, jag tycker du ska klicka hem dig lite. Det är vardagslyx man ska unna sig ibland, tycker jag :)



Cissi: Jag har ju faktiskt använt inpackningen ett tag, så jag vet hur bra det är ;) Det är grymt skönt att få fräknar och lite härlig färg! Vill också ha en balkonng, när vi köper lägenhet är det ett absolut måste...Samt högt i tak, trägolv och DISKMASKIN!!! ;)

2009-06-27 @ 18:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback