ALLA hjärtans dag?

Det är sånt här som gör att jag har lite svårt för Alla hjärtans dag. Om man tänker någon sekund extra på Alla hjärtans dag blir det nästan lite äckligt. Som en scen ur Grey's Anatomy. Men att jag dissar Alla hjärtans dag (lite smått) betyder inte att jag inte uppskattar blommor, presenter och annat kärleksfullt, Anders.

I feel so special and loved:



Vill förresten passa på att rikta tack till
Alex, som är den enda som numer kommenterar denna haltande blogg. Puss!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Men gud vilket gräsligt kort, eller nej - jag menar vad glad man blir när man får ett så personligt och fint kort.. Jag tycker precis som du om alla hjärtans visst är det kul att få någon liten söt nalle med ett stort hjärta i handen eller en bukett blommor men som jag läste i någon av storbloggarna som så fint delat upp vad man skulle ge sin älskling beroende på hur länge man hade varit ihop, några månader - dyr choklad, nåt år - silversmycke, några år - guldsmycke och över 5 år - en resa. Hello!?!? En resa?? Ja jag säger inte mer än så. För det är ju verkligen vad kärlek handlar om - hur dyra presenter man måste få beroende på hur länge man varit tillsammans.. Självklart kan man fira men tycker det är trist att det blir ännu en konsumera-så-mycket-du-kan-happening.



Puss!

Postat av: alex

word, på både carro och cissi och carro: jag är ditt största fan, lyckligtvis märks det ej att jag stalkar dig då du träffar mig frivilligt, he he

2009-02-13 @ 14:10:27
Postat av: alex

förresten, jag fick också ett sådant där windows live mail... jag som trodde de LOVED me!! nu är jag helt knäckt!

2009-02-13 @ 14:13:09
Postat av: carro svarar

Hahaha, systrar, ni är så rara och roliga!

2009-02-13 @ 16:30:54
Postat av: Anonym

Jojo men det är också vår enda uppgift i universum så hello såå konstigt är det inte att vi är proffs på att vara just roliga och rara... Puss på dig skitunge!

2009-02-13 @ 21:58:12
Postat av: Carro svarar

Ja alltså, vilken uppgift skulle vi annars kunna tänkas ha? Tänka? Utmana gubbarna? Nej usch, hemska tanke... Städa duger vi till också. Och klämma fram ungar.

2009-02-14 @ 09:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback