Uppklädda

Såhär, ungefär, såg vi ut igår, min fina man och jag. Rätt så stiliga, om jag får säga det själv. Lägg märke till (!) hur A:s slips matchar färgerna i mina klänning. Jag kan även avslöja att hans strumpor går i samma färgtoner. Och självklart var Göteborg på sitt allra blåsigaste humör. Konstigt vore det annars.



56091-251

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad fina ni var :)

2007-08-26 @ 18:19:26
Postat av: alex

supersnygga var ni ju, sade fotografen!:)kul att bröllopet var trevligt, men stackars dina fötter! det finns ju sådana där låga nylonstrumpor som man kan ha i ballerinaskor...men det är lätt att vara efterklok. men nästa gång kanske? det var roligt att träffa er en sväng iaf! kram!

2007-08-26 @ 22:24:25
Postat av: Ina

Vad fina ni var!! :) Vi var också på bröllop i lördags, var ju kanonväder - men det blåste som sjutton här uppe också. Kändes ju lagom onödigt att ha lagt ner någon tid öht på håret ^^

2007-08-27 @ 08:38:08
Postat av: carro

Sandra: Tack vännen :)
Alex: Japp, det var fotografens förtjänst såklart;) Det var kul att träffas, om än bara för en stressad sväng, hoppas vi ses snart igen! Kram
Ina: Tack!:) Du har så rätt med håret.. som tur var valde jag att tokplatta det istället för att locka som jag hade tänkt. På så vis kunde en borste rädda det mesta..;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback